Julefrokost Aarhus

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i Århus

Uanset om i er en mindre virksomhed som søger en fælles julefrokost med andre gæster, eller i er en stor virksomhed, som søger den komplette løsninger på årets fest, så har vi partnere, der matcher jeres behov og ønsker. Du modtager typisk tilbud fra restauranter, hoteller, eventbureauer, som både har den færdige pakkeløsning eller, som kan skræddersy efter jeres ønsker.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost i Århus

Indsend en beskrivelse af
jeres julefrokost i Århus

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres julefrokost i Århus

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Vi kender de perfekte steder til årets julefrokost i Århus

Eventbutler samarbejder med restauranter, hoteller, kro og eventbureauer med forskellige oplevelser og rammer. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af dit arrangement sende din forspørgsel videre til de steder som matcher dig bedst.

Vores service er helt gratis og uforpligtende. Vi sikrer dig den rette pris og kvalitet på dit arrangement. I videoen fortæller Christian hvordan EventButler håndtere din forespørgsel.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Antal og dato

Få afklaret, hvor mange, der kan og ønsker at deltage i julefrokosten. Dernæst få sat en dato i kalderen, hvor så mange som muligt kan deltage. Til at holde styr på dette anbefaler vi at bruge Doodle.

Budgettet

Uanset om det er en privat julefrokost eller en firmajulefrokost, så skal der klarlægges et budget for, hvor meget man vil investere i julefrokosten. Beskriv gerne, hvad jeres maksimale budget er.

Mad og drikke

I skal spørge gæsterne om nogle af dem har allergier eller ønsker et vegansk alternativ. Yderligere skal i vurdere om drikkevarerne er på egenbetaling fra gæsterne eller om der skal være fri bar ad libitium under hele eller dele af julefrokosten.

Underholdning og muisk

Underholdning og musik er et sikkert hit og, hvis i overvejer det så uddyb gerne, hvis i har præferencer til om det er et live-band eller en DJ i søger. Grundet vores erfaring kan vi også rådgive jer ift. gode og sjove indslag til julefrokosten.

Omgivelser og lokaler

Skal i være lokaliseret i midten af Århus centrum tæt på åen eller foretrækker i at være omgivet af smuk natur med udsigt udover marselisborghavn? Og har i overvejet om stedet skal have plads til overnattende gæster, der kommer langvejs fra?

Tidsrum

Påpeg gerne, hvornår i ønsker at ankomme til stedet samt forlade stedet igen. Mange julefrokoster starter kl.18.00, men flere og flere efterspørger en sjov aktivitet inden julefrokosten starter.

Fordelene ved at modtage 3 tilbud på jeres julefrokost i Århus

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke kan indfri jeres ønsker eller har tid til netop jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får