Eventbutler logo

Find og book årets julefrokost arrangement 2022

Overblik over de bedste steder til en julefrokost fest

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til en julefrokost fest

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af hvad du har behov for til et julefrokost arrangement. 

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi finder de bedste steder til en julefrokost fest, som matcher dine ønsker og krav.

De udvalgte steder kontakter dig med deres tilbud

Efter få dage vil du via mail eller telefon blive kontaktet af de tre steder, som kan give dig det tilbud, der matcher dig bedst. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om at bestille et julefrokost arrangement

Størrelsen på et julefrokostarrangement kan variere, og derfor er der også forskel på de steder, der kan holde en julefrokost. Det er vigtigt at klarlægge ens egne ønsker og behov, så man finder de rette rammer til julefrokost arrangementet. Ønsker man at deltage i en stor julefrokost med andre virksomheder, proppet med festlig underholdning, finder du mange steder kan facilitere dette på EventButler. Det kan også være, at I ønsker, at det er lukket arrangement, hvilket også kan bookes her på siden. En fordel ved at holde eget arrangement er, at man selv vælger musikken. Mangler du inspiration til din playliste med julemusik, så kan du klikke her

Prisen på en julefrokost fest varierer meget afhængig af antallet af gæster, hvor festen skal afholdes, præferencer til forplejning og om der skal tilbydes overnatning. Typisk spænder prisen på en julefrokost fest fra 400 kr. per kuvert i den lave ende til 1200 kr. per kuvert for mere eksklusive arrangementer.

Når du skal finde det rette sted til en julefrokost, er det først og fremmest aktuelt at kortlægge antallet af gæster, hvor de kommer fra og om der er gæster med særlige behov. Kommer der mange gæster, kan man overveje, om julefrokosten skal holdes på et større hotel eller konferencecenter, hvor der er faciliteter og et personale, der er vant til at varetage og servicere store arrangementer. Hvis stedet hvor julefrokostfesten skal holdes er langt fra gæsternes bopæl, kan man med fordel kigge ind i overnatningsmuligheder på stedet eller arrangering af fælleskørsel til og fra julefrokoststedet. 

Du har mange muligheder i forhold til, hvad der skal foregå- og hvornår. Typisk serveres der forplejning med intervaller i 7-8 timer hen ad aftenen til tidligt på natten. Det er flere steder muligt at booke lokaler til den lyse morgen, hvis der er stemning for den helt store fest. En anden mulighed er at bruge dagtimerne på teambuilding, inden selve julefrokost festen begynder. Det giver mulighed for, at gæsterne kan rystes sammen og komme i stemning til aftenens begivenheder. 

Brug EventButler til at booke årets julefrokost fest

Hvert år er der mange, som skal planlægge et julefrokost arrangement. På EventButler har vi gjort os umage for at samle de bedste steder, og give dig det fulde overblik. Lav din egen filtrerede søgning ud fra de kriterier der vigtigst eller brug vores tilbudsservice og få 3 tilbud fra udvalgte steder, som imødekommer dine ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement