Book julefrokost arrangement 2023

Få overblik over de bedste steder til en julefrokost fest og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost fest

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af hvad du har behov for til et julefrokost arrangement. 

2

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi finder de bedste steder til en julefrokost fest, som matcher dine ønsker og krav.

3

De udvalgte steder kontakter dig med deres tilbud

Efter få dage vil du via mail eller telefon blive kontaktet af de tre steder, som kan give dig det tilbud, der matcher dig bedst. 

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om at bestille et julefrokost arrangement

Størrelsen på et julefrokostarrangement kan variere, og derfor er der forskellige steder, der kan imødekomme disse forskellige behov. Det er vigtigt at afklare ens egne ønsker og behov, så man finder de rette rammer til julefrokostarrangementet. Hvis man ønsker at deltage i en stor julefrokost med andre virksomheder og festlig underholdning, kan man finde mange passende steder på EventButler. Det kan også være, at man ønsker et mere lukket arrangement, hvilket også kan bookes via siden. En fordel ved at holde sit eget arrangement er, at man selv kan vælge musikken.

...

Prisen på en julefrokost fest varierer meget afhængig af antallet af gæster, hvor festen skal afholdes, præferencer til forplejning og om der skal tilbydes overnatning. Typisk spænder prisen på en julefrokost fest fra 400 kr. per kuvert i den lave ende til 1200 kr. per kuvert for mere eksklusive arrangementer.

...

Når man skal finde det rette sted til en julefrokost, er det først og fremmest vigtigt at kortlægge antallet af gæster, hvor de kommer fra og om der er nogen gæster med særlige behov. Hvis der kommer mange gæster, kan man overveje at holde julefrokosten på et større hotel eller konferencecenter, hvor der er faciliteter og personale, der er vant til at håndtere og servicere store arrangementer. Hvis julefrokoststedet ligger langt fra gæsternes bopæl, kan man overveje overnatningsmuligheder på stedet eller arrangering af fælleskørsel til og fra julefrokoststedet.

...

Der er mange muligheder for, hvad der kan foregå og hvornår til en julefrokost. Typisk serveres der forplejning med intervaller over en periode på 7-8 timer henover aftenen og natten. Mange steder er det også muligt at booke lokaler til den tidlige morgen, hvis man ønsker at fortsætte festen. En anden mulighed er at bruge dagtimerne på teambuilding før selve julefrokostfesten begynder. Dette giver mulighed for, at gæsterne kan lære hinanden at kende og komme i den rette stemning til aftenens begivenheder.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark