Julefrokostarrangement

Find stedet til årets julefrokost arrangement

Der er hvert år mange julefrokost arrangementer, og her på siden får du overblikket over de bedste muligheder i dit område. Du kan starte en filtret søgninger over mulighederne. Du kan også bruge vores tilbudsservice og få 3 tilbud fra udvalgte steder, som imødekommer dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til et julefrokost arrangement i København

Udvalgte steder til et julefrokost arrangement i Odense

Udvalgte steder til et julefrokost arrangement i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til et julefrokostarrangement

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af, hvad du har behov for, til dit julefrokost arrangement. 

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi finder de bedste julefrokost arrangementer, som matcher dine ønsker og krav i dit område.

De udvalgte steder kontakter dig med deres tilbud

Efter få dage vil du via mail eller telefon blive kontaktet af de tre steder, som kan give dig det tilbud, der matcher dig bedst. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden valg af julefrokost arrangement

Hvor stort et julefrokost arrangement skal du holde?

Størrelsen for diverse julefrokostarrangementer kan variere meget, hvilket også betyder, at der er steder og arrangører til at alle former for julefrokost. Det giver en god mulighed for at finde noget, man føler passer godt ind i ens eget behov. Ønsker man at deltage i en stor julefest med andre virksomheder, hvor der er festlig underholdning under hele aftenen, er det muligt. Ønsker man et lukket arrangement, hvor festen sammen med jer planlægges nøje, er der også mulighed for det. Her kan det være relevant selv at planlægge en playliste med julemusik.

Hvor stort er julefrokostbudgettet? 

Julefrokostarrangementer findes i mange forskellige priser. Ønsker man centralt beliggenhed, livemusik og underholdning samt fest ud på natten, vil prisen naturligt være i den høje ende. Vil man også tilbyde sine gæster overnatning, kan det igen bliver en væsentlig post. Det betyder ikke, at det altid hænger sådan sammen prismæssigt. Hvis man kan acceptere at flytte sig ud fra de meget tætbefolkede områder, findes der flere steder, som tilbyder nogle rigtig skarpe pakkeløsninger på en julefrokost.

Hvor skal julefrokost arrangementet holdes? 

Når der skal tages stilling til hvor arrangementet skal holdes, kan det først være værd at kigge på hvor mange deltagere der er, og om deltagerne kommer fra cirka samme lokal område, eller om de kommer fra hele landet. Såfremt deltager er fra cirka samme lokalområde, kan det være en idé at lede efter lokaler i cirka dét lokalområde, da de vil være nemmest i forhold til transporten frem og tilbage. Såfremt de kommer fra hele landet, kan det være fordelagtigt at afholde julefrokosten nær ved en større offentlig transport mulighed. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer