Julefrokost catering København

Find julefrokost catering i København

Hvis du mangler inspiration til at finde julefrokosten ud af huset til din julefrokost i København, så lad os hjælpe dig. Du kan nemt og hurtig prøve dig frem med filtrering herunder, hvor du kan læse mere om de cateringsteder, som matcher din søgning. Du kan også hurtigt og gratis udfylde formularen, hvortil du kort beskriver, hvad du ønsker til din julefrokost. Vi vil finde de tre cateringsteder, som passer bedst på dine ønsker, hvorefter de kontakter dig, og du frit kan vælge, hvilket sted du ønsker julefrokost ud af huset fra.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte cateringsteder i København til jeres julefrokost

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til julefrokost ud af huset

Giv en kort beskrivelse af dine ønsker for en julefrokost ud af huset i København. Det kan være ønsker til konkrete retter, til levering og personale mm.

Vi finder de bedste til at levere jer julecatering

Vi undersøger markedet, og finder op til 3 steder, som ønsker at levere jeres catering til julefrokost i København

De kontakter jer med deres bud på menuen til jeres julefrokost

De henvender sig med deres tilbud, og herefter vælger du, hvem der skal have opgaven at levere julemad til jeres julefrokost.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af julefrokost ud af huset i København

Hvordan ønsker du julemenuen?

Julefrokost catering i København findes i alle afskygninger. Det kan blandt andet blive leveret, så det er klar til at komme på en buffet. Det kan også leveres, så du nemt og hurtigt selv skal portionsanrette for dine gæster. Derudover kan catering være inkl. personale, hvor de står for alt, hvilket betyder både levering, anretning og servering. Her kan serveringen så igen blandt andet bestå af en buffet, eller som servering direkte til hver gæst. 

Hvad er dit budget for selve menuen?

Alt efter om du ønsker det ene eller det andet, kan prisen variere. Derfor kan man ikke som sådan fastlægge en bestemt prisklasse for catering i København. En tommelfingerregel kan dog tit være, at jo flere anretninger og serveringer jo dyrere bliver det.

Hvilken slags julefrokost catering i København passer til din julefrokost?

Alt efter antal gæster, kan nogle catering løsninger være nemmere end andre. Såfremt det en stor forsamling, kan det for et personale være nemmere med buffet, da det blot er opfyldning og afrydning, som skal klares. Ved servering vil det ofte kræve et endnu større personale. Dog kan en buffet til en stor forsamling også give en meget trafik i lokalet, og folk har det med, at spise i forskellige tempoer, alt efter hvornår der er frit ved buffeten. Derfor kan det være en idé, at overveje hvilke fordele og ulemper der er, både ved buffet, portionsanretning og servering, og derefter beslutte hvad der passer, til din julefrokost. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer