Julefrokost catering

Find og indhent tilbud på din Julefrokost catering

Skal du holde en julefrokost og leder du efter den perfekte julefrokost catering? Så får du her et overblik over de steder, som tilbyder catering til julefrokost i dit område. Du kan i vores filtreringen nedenfor sætte de kriterier, du har til din catering og derved få et overblik.  Hvis du mangler inspiration eller ideer, kan du helt kvit og frit modtage op til tre tilbud fra udvalgte cateringsteder.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte cateringsteder til din julefrokost i København

Udvalgte cateringsteder til din julefrokost i Odense

Udvalgte cateringsteder til din julefrokost i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ønsker til en julemenu

Fortæl os, hvilke behov og krav i har til jeres julefrokost catering igennem vores tilbudsservice. Det kunne bl.a. være om det skal være buffet eller ala carte.

Vi finder den bedste catering baseret på dine ønsker

Vi kigger på jeres forespørgsel og udvælger efterfølgende de tre cateringsteder, som imødekommer ønsker til en julefrokost.

De kontakter dig med deres menu til dit julefrokost

Efter få dage vil du per mail eller telefon modtage op til tre tilbud fra de udvalgte cateringsteder. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til din julefrokost catering

Hvad koster julefrokost catering?

Cateringmenuer til julefrokost findes i mange forskellige niveauer. Er I en virksomhed eller større familie, som ønsker mad udefra, skal menuen gerne være af en høj kvalitet og med alle de klassiske retter. Her skal man forvente 175 kr. til 350 kr. pr. kuvert. Er i en studieklasse, hvor maden måske ikke er omdrejningspunktet, findes der billige alternativer helt ned til undre 100 kr. pr. kuvert.

Skal maden leveres eller afhentes?

Det findes cateringsteder som tilbyder begge dele. Har du særlige ønsker hertil er det en god ide at gøre sig klart. Her på siden kan du udfylde dette i din filtering af stederne eller tilføje det i din forespørgsel, hvis du ønsker vores hjælp til at indhente tilbud. De fleste steder levere noget udstyr sammen med julemanden, som de forventer leveret tilbage. Dette kan typisk også blive afhentet mod betaling.

Har du overvejet natmad?

Når man holder en julefrokost om aftenen, kan det være en god ide at overveje, hvor længe ud på natten julefrokosten skal fortsætte. Såfremt festen er planlagt til den lyse morgen, kan det være en god idé at sørge for natmad til deltagerne. Nogle cateringkøkkener tilbyder natmad i kuvertprisen og hos andre er det en tillægsydelse.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer