Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Esbjerg 2023

Få overblik over steder at afholde julefrokost med EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Udfyld formularen med dine ønsker for jeres julefrokost i Esbjerg. Det kan bl.a. være krav til en menu, rammer og om der skal være en overnatningsmulighed på stedet.

Vi finder de bedste bud i Esbjerg til jeres julefrokost

En vores dygtige eventspecialister på EventButler undersøger markedet, og finder de 3 bedste steder, som kan imødekomme jeres efterspørgsel og give jer den bedst mulige julefrokost.

De kontakter dig med et tilbud, som er tilpasset dine ønsker

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder, som vi har udvalgt, og herefter vælger du selv, hvem du ønsker at gå videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af en julefrokost

Valg af lokaler afhænger af, hvor mange der deltager i julefrokosten. Hvis der er mange deltagende, kan det være en god idé at finde et lokale, hvor der er god plads til at bevæge sig rundt. Dette gælder især, hvis arrangementet har en lang varighed, eller man forventer at gæsterne kommer til at danse. Er i en mindre gruppe, kan en restaurant i centrum af Esbjerg være en god idé, så man kan bevæge sig videre ud i nattelivet efter julefrokost arrangementets ophør.

En julefrokost i Esbjerg koster som regel mellem 500 - 1200 kr. Prisen afhænger i høj grad af hvilke forventninger du har til stedets placering, forplejning og varighed. En julefrokost i uformelle omgivelser for en mindre forsamling, behøves ikke koste det store. Ønsker man derimod en større fest i veldekorerede lokaler med fornem middag, fri bar og evt. med underholdning, skal man forvente, at prisen er i den høje ende af intervallet. 

Du har et bredt udvalg af muligheder med hensyn til julemenuen. De forskellige steder tilbyder forplejningspakker som indeholder forskellige sammensætninger af juleretter. De fleste vælger at gå den traditionelle vej, når det kommer til julemad til en julefrokost. Typisk består det af retter som flæskesteg, rødkål, and, brune kartofler osv. Man kan også bryde normen og prøve en nyfortolket julemenu. Om du foretrækker det traditionelle eller noget mere moderne, så har vi sikkert et sted på EventButler med en julemenu i Esbjerg, der kan leve op til jeres behov.

Inden du booker et sted til en julefrokost i Esbjerg, er det en god idé at få overblik, hvad der skal foregå. Skal der danses eller foregå andre aktiviteter? Så er det en god idé at finde et sted, hvor der ekstra plads til at bevæge sig omkring. Det kan også være, at der skal arrangeres underholdning? Mangler du inspiration til hvad der foregår i Esbjerg, kan du klikke her. Når du har kortlagt julefrokostens forløb, er det nemmere at overskue hvilke steder, der bedst kan danne ramme om jeres julefrokost.

Brug EventButler til at booke et sted til en julefrokost

Skal julefrokosten afholdes i Esbjerg, og mangler du at finde stedet, der skal danne ramme om jeres julefrokost? På EventButler kan du starte din søgning på et sted til en julefrokost i Esbjerg. Du kan filtrere din søgning så du kun får vist steder at holde julefrokost som lever op til dine krav. Det er også en mulighed at få hjælp til din søgning ved at udfylde vores tilbudsformular. Så finder vi på baggrund af dine ønsker de 3 steder som bedst passer til dine ønsker. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement