Eventbutler logo

Afhold din julefrokost i Esbjerg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Udfyld formularen med dine ønsker for jeres julefrokost i Esbjerg. Det kan bl.a. være krav til din menu eller om der forventes en form for underholdning.

Vi finder de bedste bud i Esbjerg til jeres julefrokost

EventButler undersøger markedet, og finder de 3 bedste bud, som kan imødekomme jeres efterspørgsel og give jer den bedst mulige julefrokost.

De kontakter dig med et tilbud, som er tilpasset dine ønsker

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder, som vi har udvalgt, og herefter vælger du selv, hvem du ønsker at gå videre med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser inden julefrokosten i Esbjerg 

Hvad har jeg brug for til julefrokosten i Esbjerg? 

Inden du skal afholde din julefrokost i Esbjerg, kan det være en god idé at få overblik over, hvad der egentlig skal foregå. Skal du finde et cateringselskab, som kan levere maden til dig, har du brug for underholdning under julefrokosten, mangler du noget personale, hvor i Esbjerg kunne du tænke dig, at julefrokosten afholdes, og hvor stort et lokale skal du bruge? Sådanne overvejelser kan være en god ide at finde ud af, da dette vil give et nemmere overblik i din søgning. Endvidere kan det forberede dig på uforudsete hændelser, hvis du har en klar plan fra starten.

Hvilke muligheder er der for mad til julefrokosten?

Der er mange forskellige muligheder for mad og drikke, hvis man vælger at afholde julefrokosten i Esbjerg. Der er både mulighed for at holde julefrokosten på et hotel, kro, restaurant, café mv. hvor der kan serveres mad direkte fra stedets køkkener. Endvidere kan catering også være en god mulighed, eftersom at det i nogle situationer kan være en nemmere og muligvis billigere løsning, specielt hvis rammerne omkring julefrokosten er et privat hjem.

Hvad er budgettet til en julefrokost i Esbjerg?

En julefrokost ude i byen koster typisk fra 500 - 1000 DKK. Det afhænger i høj grad af en forventniger til stedets placering, omgivelser og menu. ønsker man uformelle omgivelser for en mindre gruppe blandt andre gæster, kan det findes i den lave ende, og har man ønske om en større fest i fine lokaler med fornem middag og fri drikkevarer, skal man forvente at betale i den høje ende af intervallet.

Hvilke omgivelser skal jeg bruge til min julefrokost i Esbjerg? 

Selve lokalevalg afhænger i høj grad af antallet af deltagere til julefrokosten. Er det en større julefrokost, kan det være behageligt med et lokale, hvor der er god plads til at stå op, f.eks. mellem serveringerne, hvis der er mere end én ret. Endvidere er det også vigtigt at overveje om der ønskes dansegulv, sceneområde, plads til en buffet osv., da dette også vil have en stor betydning for størrelsen på lokalet, når man vælger stedet til sin julefrokost.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement