Find jeres julefrokost event 2023

Søg blandt steder i hele Danmark til en julefrokost og se deres julefrokostpakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv den ideelle julefrokost

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din julefrokost samt, hvad du forventer af omgivelserne.

Vi finder de bedste steder til et julefrokost event

Vi matcher din forespørgsel med de steder, der på bedst vis kan imødekomme dine krav. 

De kontakter dig med deres bud på dit julefrokost event

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder med et julefrokost event, hvor du frit kan vælge, om et af disse matcher dine behov og ønsker.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om et julefrokost event

Et julefrokost event beskriver en julefrokost, hvor flere virksomheder indgår i et fællesarrangement. Ved at gå sammen med andre, kan der bookes ekstraordinær underholdning eller musik, som der muligvis ikke havde været budget til, hvis arrangementet skulle afholdes i egne rammer. Typisk serveres der forplejning under eventet, så gæsterne kan blive siddende og nyde hinandens selskab.

Ved et julefrokost event er der typisk hyret underholdning eller musik i verdensklasse. Der er forskellige muligheder, men mest populært er revyer, teaterforestillinger eller optræden af kendte musikere eller komikere.

Det er muligt at booke sig ind til et julefrokost event uanset, hvor mange gæster der skal deltage. Hvis man f.eks. er 15 ansatte i en virksomhed, er det oplagt at booke sit eget bord til et julefrokost event. Arrangere man et julefrokost event for en større virksomhed med f.eks. 500 deltagere, kan man overveje at afholde sit eget julefrokost event. Afholder man sit eget julefrokost event, kræver det ofte mere planlægning, og derfor kan det være en god idé at anvende vores tilbudsformular, så finder vi de tre steder, som bedste matcher jeres ønsker til et julefrokost event.

Kommer dine gæster fra nær og fjern i hele Danmark og måske også udenlands fra, eller vil i som gruppe bare gerne på en fælles tur, så kan det give mening at booke overnatning i forlængelse af julefrokosten. Er det tanken, at dine gæster skal kunne overnatte, så er der mange gode muligheder. Dette gælder både, et julefrokost event der foregår i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Det kan både være på hoteller, hostels, kroer, konferencecentre eller eventsteder.

Brug EventButler til at booke et julefrokost Event

Står julen for døren, og skal du have planlagt årets julefrokost event? Hos EventButler kan du få hjælp til at finde det helt rigtige sted til et julefrokost event. Foretag en søgning efter julefrokost events i Danmark og brug filtreringen på siden til sortere efter dine behov. Du kan også få hjælp til din søgning ved at bruge vores tilbudsformular. Her beskriver dine forventninger til et julefrokost event, og derefter undersøger vi hvilke tre steder, som bedst kan imødekomme dine behov. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement