Julefrokost event

Find og book julefrokost event i Danmark

Står julen for døren, og skal du have planlagt årets julefrokost event? Hos EventButler kan du få hjælp til, at finde det helt rigtige sted eller arrangement hertil. I filtreringen nedenfor kan du få et overblik over de steder, som kan efterleve dine krav. Alternativt kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan opfylde dine ønsker til årets julefrokost event.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit julefrokost event i København

Udvalgte steder til dit julefrokost event i Aarhus

Udvalgte steder til dit julefrokost event i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv din julefrokost

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din julefrokost samt, hvad du forventer af omgivelserne.

Vi finder de bedste feststeder til dit event

Vi matcher din forespørgsel med de 3 feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit julefrokost event

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste eventsteder, hvor du frit kan vælge, om et af disse matcher dine behov og ønsker 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af julefrokost event

Ønskes der underholdning, musik eller anden form for morskab? 

Når det kommer til underholdning, kan der både være aktiviteter planlagt på egen hånd i form af sjove lege, konkurrencer mm., men du kan også vælge underholdning i form af stand-up, øl-/vin-smagning, kunstner/musiker, foredrag osv. Valg heraf afgøres typisk af antal deltagere og budget for årets julefrokost event.

Hvor mange gæster bliver I til årets julefrokost event?

Antal gæster til en julefrokost kan være meget forskellige. Nogle sammenkomster er under 20 ansatte, mens for andre er der over 500 gæster. Der skal naturligvis være plads til alle deltagere til jeres julefrokost event, uanset om dit event er i den ene, eller den anden ende af skalaen. Dette betyder også, at det er godt at have et ca. tal på antal deltagere, således du i god tid kan få booket det rigtige sted, som matcher jeres ønsker og behov. Der er dog altid undtagelser, da det kan have stor betydning for budgettet, om man selv har styr på lokationen, mad og drikkevarer mv. De fleste ønsker dog en totalløsning, hvortil mange eventsteder og eventbureauer er specialister i færdige julefrokost koncepter.

Skal årets julefrokost event være inkl. overnatning?

Kommer dine gæster fra nær og fjern i hele Danmark, og måske også udenlands fra, eller vil i som gruppe bare gerne på en fælles tur, så kan det give mening at booke overnatning i forlængelse af julefrokosten. Er det tanken, at dine gæster skal kunne overnatte, så er der mange gode muligheder. Dette gælder både, om dit julefrokost event skal foregå i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Det kan både være på hoteller, hostels, kroer, konferencecentre eller eventsteder.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer