Julefrokost Fredericia

Find stedet til din julefrokost i Fredericia 

Skal du holde julefrokost i Fredericia, men mangler at finde stedet, hvor det skal holdes? Du kan via filtreringen nedenfor nemt og hurtigt finde frem til de steder som efterlever netop dine ønsker. Endvidere kan du udfylde vores formular, hvor vi så vil give dig 3 uforpligtende tilbud fra steder, som matcher bedst til din julefrokost i Fredericia.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost i Fredericia

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Beskriv kort og præcist, hvad du ønsker dig for julefrokosten i Fredericia. Det kunne bl.a. være hvis der var nogle bestemt ønsker til omgivelserne, placeringen eller selve menuen.

Vi finder de bedste til at imødekomme dine ønsker

Vi sende din forespørgsel ud til de bedste steder i Fredericia, som matcher din ønsker til årets Julefrokost.

De kontakter dig med deres bud på årets julefrokost

De udvalgte steder kontakter dig med deres tilbud på jeres julefrokost. Herefter kan du tage en beslutning om hvorvidt hvilket tilbud, i ønsker at takke ja til. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode tanker til din julefrokost i Fredericia 

Hvor mange skal deltage til julefrokosten?

Hvor mange gæster der kommer, kan have stor betydning for, hvilket lokale i Fredericia, julefrokosten kan blive afholdt i. Når man holder et arrangement om vinteren, kan man med fordel overveje, om der skal være gode muligheder og plads for både at kunne stå op og sidde ned, da det oftest vil give en dårlig stemning blandt gæsterne, hvis dele af arrangementet er nødsaget til at foregå udenfor. Derudover ønsker nogen et dansegulv, sceneområde og bar, som man også kan tænke ind, når man skal finde det rigtige lokale til en julefrokost i Fredericia. 

Hvad er budgettet til julefrokosten? 

En julefrokost i Fredericia kan variere meget i budget. Selve menuen kan koste lige fra under 100,- kr. pr. kuvert til over 1.000,- kr. pr. kuvert. Du skal dog forvente en tæt sammenhæng mellem kvaliteten og prisen. Besøger to de enkelte steder her på siden, kan du bliver klogere på deres priser og hvad de typisk inkluderer.

Skal der være en form for underholdning? 

Til en julefrokost kan man overveje, om der skal være underholdning i form af aktiviteter blandt gæsterne eller om der skal komme underholdning udefra. Det kan være en tryllekunstner, en stand-up eller en DJ eller et live band, enten til maden eller bagefter, hvis der er lagt op til dans og fest. Såfremt der vælges noget specielt til underholdningen, kan der med fordel vælges et lokale hvor der er sceneområde.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer