Eventbutler logo

Hold din julefrokost på Fyn 2022

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til din julefrokost

Beskriv i formularen hvad du ønsker dig for julefrokosten på Fyn. Det kunne bl.a. være ønsker til menuen, og om denne serveres som buffet eller anrettet portionsvis.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

Vi modtager din forespørgsel, undersøger hvad markedet kan tilbyde, og finder de tre steder, som matcher dine behov og ønsker bedst muligt.

De kontakter dig med deres bud på din julefrokost

Efter et par dage vil du modtager tre tilbud direkte fra stederne, hvorefter du selv vælger, hvilket af tilbuddene du vil arbejde videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser inden julefrokosten på Fyn

Hvilken dato skal din julefrokost på Fyn afholdes?

Datoen er vigtig at overveje under planlægningen af en julefrokost, da særligt de første 2 uger af december typisk er meget bookede. Derfor kan det både være svært at finde et sted, men også et lokale, som lever op til dine ønsker og behov. Derfor kan man overveje at lægge julefrokosten enten før eller efter de helt travle datoer. Er man ude i rigtig god tid, er det naturligvis et mindre problem.

Hvad skal der serveres?

En julefrokost kan både være den klassiske julemenu med kartofler, brun sovs, flæskesteg, frikadeller osv. Derudover kan man fx også vælge en mere moderne fortolket julefrokost. Det kan også give mening at tage højde for, om der muligvis er nogle allergikere, veganere eller gæster med andre særlige krav.

Skal der være nogen form for underholdning eller musik?

Underholdningen til en julefrokost kan bestå af mange forskellige ting. Dette kunne bl.a. være forskellige sjove lege, konkurrencer mv. Det kan også være underholdning i form af eksterne gæster såsom stand-up, tryllekunst, foredrag osv. Ønsker man musik kan det også både ske i form af musik som gæsterne selv styrer via en højtaler med tilhørende AUX stik, som skal i en telefon, eller en musiker eller DJ, som kommer ud og spiller.

Skal der tilbydes overnatning?

Til nogle julefrokoster kommer der gæster langvejs fra og andre julefrokoster bliver holdt ude fra byområder, hvor det kan være svært at komme hjem. Her kan det være en fordel at afholde julefrokosten et sted på Fyn, hvor gæsterne kan overnatte på stedet, hvor festen bliver afholdt. Skal gæsterne tilbydes overnatningsmuligheder, kan man også overveje hvilke værelser der er behov for. Om det er enkeltværelser, dobbeltværelser til par, eller måske familie værelser, hvis julefrokosten er for familier med børn.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement