julefrokost holstebro

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i Holstebro

Vi samarbejder med et utal af restauranter, hoteller, kroer, cateringfirmaer og eventbureauer, der kan give tilbud på alt. Det kan være fra en let jule buffet ud af huset, til den helt store full service eksklusive gourmet aften med femretter, drikkevarer ad libitium, sjov underholdning og musik hele natten. Derfor kan vi altid finde op til 3 samarbejdspartnere, der kan sætte rammerne for jeres julefrokost i Holstebro.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en god pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost i Holstebro

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til julefrokosten i Holstebro

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

I modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres julefrokost i Holstebro

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Det skal være nemt at finde stedet til jeres julefrokost i Holstebro

Vi har et mål – nemlig, at gøre det nemt at finde det rigtige sted til sin julefrokost. Derfor samarbejder vi med et utal af restauranter, hoteller, kroer og cateringkøkkener i Holstebro, som kan skabe de perfekte rammer til jeres julefrokost. Det er helt uforpligtende og gratis at modtage 3 tilbud på jeres julefrokost og sikrer den rette pris og kvalitet. Vil du vide mere? Så se videoen med Christian, hvor han forklarer, hvordan man nemt modtager 3 tilbud på sin julefrokost.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvor mange deltager der i julefrokosten?

Det er vigtigt, at i beskriver, hvor mange i forventer at blive til julefrokosten. Derved kan vi nemmere finde steder, som har kapaciteten til, at huse jeres julefrokost i Holstebro.

Dato for afholdelse af julefrokosten?

Beskriv hvilken dato eller hvilke datoer i ønsker at afholde julefrokosten på. Til at holde styr på både deltagerne, og hvem der kan deltage på de forskellige datoer, anbefaler vi at benytte Doodle.

Hvor skal julefrokosten afholdes?

Ønsker i en julefrokost i centrum af Holstebro eller lidt udenfor Holstebro tæt på natur smukke omgivelser? Vi oplever flere, der ønsker overnatning, hvilket ofte øger mulighederne for, hvor tæt på Holstebro julefrokosten skal afholdes.

Hvad er budgettet?

Beskriv et cirka budget, der er afsat til julefrokosten. Kendskabbet til jeres budget sikrer, at de 3 steder vi matcher jer op med kan levere jeres ønsker til julefrokosten indenfor budgettets rammer.

Har i præferencer til maden og drikkevarer?

Påpeg, hvis nogle af deltagerne har allergier eller er veganere, så stederne har mulighed for at fremlægge en alternativ julemenu i deres tilbud. Beskriv også jeres krav til drikkevarerne i løbet af aftnen om de er på egenbetaling eller ad libitium.

Skal der være plads til overnatning?

Hvis i har gæster, der kommer langvejs fra, så overvej om stedet skal have mulighed for overnatning. Flere og flere efterspørger overnatning, da der er noget hyggeligt over at vågne op med sine kollegaer, venner eller familie til en lækker brunch.

Har i andre præferencer?

Har i eventuelt præferencer til lokalet som, at det skal ligge i stue-etagen, grundet ældre eller svagt gående gæster. Det kunne også være et frisk indspark i form af underholdning eller musik i løbet af julefrokosten.

Hvornår ønsker i at ankomme og forlade stedet?

Beskriv gerne, hvornår i ønsker at ankomme og forlade stedet. Mange julefrokoster varer fra omkring 17.30/18.00 – 02.00, men alt er muligt.

Fordelene ved at finde stedet til jeres julefrokost i Holstebro igennem Eventbutler

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller ikke passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du modtager