julefrokost københavn

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i København

Vores store netværk af samarbejdspartnere, der består af restauranter, hoteller, kroer og eventbureauer, sikrer at i får en god julefrokost i København. Dette er uanset om i søger et tilbud på en billig julefrokost i København, den traditionelle julefrokost eller den bedste og mest udførte julefrokost, hvor der er sørget for live musik, underholdning, DJ, fri mad og drikkelse hele aftenen til alle deltagerne.

  • Spar tid på planlægningen
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer
  • Gratis og uforpligtende service
  • Opnå en fair pris

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost i København

Indsend en beskrivelse af
jeres julefrokost i København

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres julefrokost i København

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Få hjælp til at finde lokationen til jeres julefrokost i København

Vi samarbejder med et utal af restauranter, hoteller, kroer og eventbureauer i København, der kan sætte rammerne for jeres julefrokost. For at forstå, hvilke af vores samarbejdspartnere, der imødekommer jeres behov bedst, kontakter vi jer med opfølgende spørgsmål. Dernæst sender vi jeres forespørgsel videre til de 3 steder, som møder jeres ønsker bedst. De 3 steder kontakter dig indenfor 3 dage, hvor de beskriver deres tilbud og muligheder. Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på chatten, telefon eller per e-mail.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvad forventer I af menuen?

Har i krav til drikkevarerne – ønsker i fri øl, vin og vand i dele eller hele arrangementet eller mulighed for drinks & cocktails serveret fra en bar med erfaren barpersonale? Og ønsker i maden portionsanrettet eller serveret som buffet?

Hvilke omgivelser skal lokationen være omgivet af?

Ønsker i at afholde jeres julefrokost i København midtby med gå afstand til diskotekerne så i kan feste i byen? Eller foretrækker i at være omgivet af smukke og idylliske omgivelser tæt på vand og skov, hvor i kan feste til langt ud på natten?

Har i nogle krav ift. underholdning og musik?

Ønsker i musik eller underholdning til jeres julefrokost? Hvis ja, hvilken form for underholdning og musik ønsker i? Note: Hvis i selv ønsker at stå for underholdning og musik, så er det selvfølgelig også muligt.

Har i krav til overnatning?

Skal der være overnatningsmuligheder for julefrokostens deltagere? I så fald, hvor mange skal overnatte? Ønsker deltagerne at sove på singleværelser, dobbeltværelser eller flere på en stue?

Hvad er jeres maksimum beløb pr. kuvert?

Det er en god idé, at gøre sig nogle tanker omkring et budget og fleksibiliteten i dette. Dette gør det også nemmere for os, at finde 3 gode steder, der kan imødekomme jeres budget.

Hvor lang tid ønsker i, at jeres julefrokost skal vare?

Julefrokosten starter ofte ved en 17.00/18.00 tiden, og så fester man ellers langt ud på natten. Det er vigtigt at pointere, at alt er muligt og kan skræddersyes til jeres ønsker – for eksempelvis ønsker flere en aktivitet før festen begynder.

Fordelene ved at benytte Eventbutler til jeres julefrokost i København

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller kapaciteten til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er derfor ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du modtager