Julefrokost København

Find din julefrokost i København

Skal du holde julefrokost i København? Uanset om du søger en traditionel julefrokost i København, en julefrokost med fri bar eller en julefrokost til en lille gruppe, kan du via filtreringen nedenfor finde det perfekte sted eller arrangement til netop din julefrokost. Hvis du mangler input eller inspiration til din julefrokost, kan du modtage op til tre tilbud, som imødekommer dine ønsker til en Julefrokost i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til jeres julefrokost i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres ønsker

Beskriv dine behov og ønsker til den perfekte julefrokost i København og indsend din forespørgsel til os.

Vi finder de bedste til at efterleve jeres krav

Vi gennemgår din beskrivelse og udvælger efterfølgende de tre bedste samarbejdspartner, som passer til din julefrokost.

De kontakter dig med deres idé til jeres julefrokost i København

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder i København, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Afholdelse af julefrokost i København

Har i særlige ønsker til lokation og omgivelser?

Såfremt I har nogle præferencer til et bestemt område i København, eller et ønske om nogle bestemte omgivelser såsom udendørs arealer, udsigt, beliggenhed, handicapvenlige faciliteter osv., så er det værd at overveje som noget af det første, når julefrokosten skal planlægges, da København er en stor by, og mulighederne er nærmest uendelige.

Er nogle datoer bedre end andre til at holde julefrokoster i København?

Det er meget afhængig af hvordan og hvor du vil holde din julefrokost. Nogle datoer er mere travle end andre, hvilket kan gøre mulighederne mindre på de pågældende dage. Det er oftest første og anden weekend i december, som er meget populære julefrokost dage. Det kan derfor være værd at overveje, om i skal vælge en dato uden for denne periode, for at opnå flere muligheder til jeres julefrokost i København.

Gæsteliste og hvad med ledsager?

Det er meget vigtigt at have styr på gæstelisten til en julefrokost, da antallet af deltagere har indvirkning på stort set alle andre facetter af planlægningen. Alt efter hvilken volumen i forventer, at jeres julefrokost har, måske en firmajulefrokost, kan i tage til overvejelse, hvorvidt i ønsker, at de inviterede gæster må have en ledsager med til julefrokosten, vores erfaring er dog de fleste fravælger dette til netop julefrokosten.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer