Eventbutler logo

Bestil julefrokost i Køge

Søg blandt mere end 600 steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger

Beskriv i formularen hvad du ønsker for din julefrokost i Køge. Det kunne bl.a. være ønsker til lokaler eller krav til menuen.

Vi finder de bedste til at opfylde dine kriterier

Eventspecialisterne hos EventButler læser formularen grundigt igennem, og afsøger markedet for hvilke tre steder, som kan tilbyde netop det, der passer dine kriterier bedst.

De kontakter dig med deres bud på en julefrokost

Herefter vælger du helt selv, hvilket af de tre tilbud, som du finder mest interessant, og som passer bedst til netop den julefrokost du har i tankerne.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om julefrokost i Køge

Til de fleste julefrokoster spiller underholdning en betydelig rolle for at aftenen bliver en stor succes. Du kan overveje at undersøge hvad der allerede foregår af events og oplevelser i Køge omkring datoen hvor julefrokosten arrangeres; klik her for at få et overblik. 

Når man har en idé om hvilken underholdning der ønskes til julefrokosten f.eks. en aktivitet eller hyring af komikeroptræden, er det en god idé kortlægge hvad der kræves for at det forløber gnidningsfrit. Livemusik og andre optræder fungerer optimalt hvis der er et sceneområde med det nødvendige tekniske udstyr det kræver for at få god lyd. Det kan også være, at underholdning er forbundet med noget aktiv deltagelse af gæsterne, hvilket kan kræve ekstra gulvplads. På EventButler har vi gjort det overskueligt at se hvilket udstyr og faciliteter der stilles til rådighed det enkelte sted. Er du stadig i tvivl om underholdningen kan lade så gøre? Så kontakt gerne stedet og tag en dialog om mulighederne. 

Du har flere mulighed med hensyn til en julefrokostmenu i Køge og omegn. Det kan være den helt traditionelle julemenu med flæskesteg, and og brune kartofler osv. Fordelen ved denne menu, er at den er velkendt og et stort hit hos mange danskere. Har man mod på at prøve noget helt nyt, finder du igennem EventButler også mange steder med en nyfortolket julemenu. Hvis du mangler inspiration, er det en god idé at gennemgå indholdet af forplejningspakkerne de enkelte steder og evt. se billederne igennem for at få indblik i hvordan deres menuer anrettes. 

Det nødvendige udstyr og faciliteter afhænger af den julefrokost man ønsker at afholde. Til de store julefrokoster med over 400 deltagere, kan det være relevant med et ophøjet sceneområde med mikrofon og højtaleranlæg, hvis der skal kommunikeres information eller være optrædner. Mindre julefrokoster har ikke nødvendigvis det samme behov for udstyr, men skal der foregå aktiviter som f.eks. dans eller lege bør du undersøge om det kan lade sig gøre i lokalerne. Du kan se hvilke lokaler, faciliteter og praktisk udstyr der stilles rådighed ved at klikke dig ind på det enkelte sted på EventButler. Det er også muligt at sortere din søgning, ved at klikke på oversigten og bruge filteret til at indskrænke din søgning efter dine behov. 

Planlæg din julefrokost i Køge med EventButler

Der der mange muligheder når det kommer til at afholde en julefrokost, uanset om man ønsker en stor eller lille julefrokost, formelt eller uformelt, stille og roligt eller med gang i den. Det kan være en stort undersøgningsarbejde at finde det helt rigtige sted, der kan tilbyde alt det man ønsker i Køge. Du kan gennem filtreringen nedenfor finde de steder, som lever op til netop dine krav. Yderligere kan du via vores formular udfylde vores krav, og så vil vi finde de steder som passer bedst til din julefrokost.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement