julefrokost køge

Få 3 tilbud på en julefrokost i Køge

Igennem vores store netværk af samarbejdspartnere i Køge kan vi give tilbud på alt fra en mindre catering opgave på en let julefrokost buffet til en eksklusiv full service femretters gourmetoplevelse med drikkelse, oppyntning, aktiviteter, underholdning og musik. Du modtager tilbud fra restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer, som møder dine ønsker.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost i Køge

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til en julefrokost i Køge

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på julefrokoster i Køge

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Få hjælp til at finde lokationen til jeres julefrokost i Køge

Det er helt gratis og uforpligtende at modtage 3 tilbud på julefrokoster i Køge. Vores mål er at sikre, at i modtager 3 tilbud, der er tilpasset jeres ønsker og krav, så i derved kan spare både tid og penge på selv at stå for planlægningen af julefrokosten. Vi samarbejder med restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer i Køge og i resten af Danmark. Derfor kan vi efter en gennemgang af jeres ønsker, behov og krav til arrangementet, sende den videre til de steder, som imødekommer dette bedst.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Antal deltagere til julefrokosten, og hvornår skal den afholdes?

Beskriv, hvor mange, der skal med til julefrokosten samt, hvilken dato, at julefrokosten skal afholdes. Til at holde styr på alle deltagere og datoer anbefaler vi at bruge Doodle.

Hvad er budgettet for julefrokosten?

Uanset om det arrangøren eller deltagerne selv, der betaler, så er det vigtigt at få klarlagt et budget. Man kan blandt andet beregne budgettet med udgangspunkt i en kuvert pris per person.

Hvad skal i have at spise og drikke?

Mad og drikkelse er oftest højdepunktet for en julefrokost, og det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om i har nogen krav til maden og eller drikkevarerne på aftene. En vigtig ting er at påpege, hvis nogle af deltagerne har allergier eller lever vegansk.

Ønsker i underholdning og musik til julefrokosten?

Musik & underholdning er en god mulighed for, at sætte stemningen og rammerne for en sjov aften ude med familien, vennerne eller kollegaerne. Det kunne f.eks. være en stand-up komiker, sjov teambuilding øvelse, live band eller en DJ.

Har i præferencer til omgivelser eller lokalerne?

Ønsker at i afholde julefrokosten inde i Køge centrum i gåafstand til bygaden, med mulighed for at fortsætte festen ude i byen? Eller foretrækker i at være omgivet af smukke naturlige omgivelser tæt på kyststrækningen ved Køge bugt?

Skal der være mulighed for overnatning?

Har i behov for overnatning til nogle af deltagerne? Det er ofte muligt, at få overnatning på selve lokationen eller i nærheden af lokationen.

Hvornår skal julefrokosten starte og slutte?

Hvornår kunne i tænke jer at ankomme til jeres julefrokost i Køge, og hvornår kunne i godt tænke jer at julefrokosten skal slutte?

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres julefrokost i Køge

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller kapacitet til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er derved ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du modtager