Eventbutler logo

Book julefrokost i Kolding 2023

Find sted til en julefrokost med EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til julefrokosten

Beskriv dine ønsker og præferencer til en julefrokost i Kolding. Det kunne bl.a. være ønsker til størrelsen på lokalet, tidsrum eller diverse krav til menuen og drikkevarer.

Vi finder de bedste steder til dig

På baggrund af din beskrivelse gør vi os umage for at finde det sted til en julefrokost i Kolding, der bedst kan imødekomme dine forventniner.

De kontakter dig med deres idé til netop din julefrokost

Dernæst vil du blive kontaktet via e-mail eller telefon af de tre udbydere. Slutteligt får du muligheden for at vælge det tilbud, som du synes bedst om.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om julefrokost i Kolding

Det er svært at sætte en specifik pris på en julefrokost i Kolding. Der er flere variable, der påvirker prisen på en juleforkost som f.eks. beliggenhed, varighed af arrangement og valg af menu. Hvis du ønsker at holde en julefrokost et sted med fuld forplejning, så spænder prisen per kuvert imellem 400 kr. og 1200 kr. 

Det er en god idé at forholde sig til, om julefrokosten skal afholdes i centrum af Kolding eller i nærområdet omkring byen. Der er fordele og ulemper ved begge valg, som man bør tage med i sine overvejelser. I forhold til transport kan det være nemmere at holde julefrokost i midten af Kolding, så julefrokosten er let tilgængelig med offentlig transport. Ønsker man at feste igennem til den lyse morgen, kan det være en god idé at finde et sted i nærområdet omkring kolding, som er mere isoleret.

Først og fremmest afhænger det af, hvor mange deltagende der er til din julefrokost. Det kan være behageligt for gæster, hvis der er plads nok til at strække benene og bevæge sig omkring i lokalet undervejs i arrangementet. Derudover kan der afhængig af de aktiviteter der skal foregå, være behov for et sceneområde, dansegulv, udendørsområde m.m.

Til en julefrokost i Kolding kan der være gæster, der ikke er bosiddende i byen. I det tilfælde kan det være relevant at undersøge mulighederne for at komme med offentlig transport til og fra byen. Igennem DSB kan der bookes billet direkte til og fra Kolding fra byer som Århus og København, typisk er prisen på en billet omkring 200-399 kr. afhængig af hvornår man booker.

Brug EventButler til at bestille et sted til din julefrokost

For mange er julefrokosten et strålende lyspunkt i en ellers mørk vinterperiode. Er du i en situation, hvor du skal arrangere årets julefrokost i Kolding, så kan EventButler hjælpe dig. Du kan nemt og overskueligt anvende filtreringen i oversigten til at få de bedste steder i Kolding vist. Det er også muligt at udfylde vores formular, så tager vi os af resten. På baggrund af dine ønsker finder vi de tre muligheder, som bedst matcher dine ønsker til en julefrokost i Kolding. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement