Julefrokost Kolding

Planlæg din julefrokost i Kolding 

Hvert år til jul står diverse sjove og hyggelige julefrokoster for døren. Er du derfor i den situation, at du skal stå for årets julefrokost i Kolding, så kan EventButler helt sikkert hjælpe dig. Du kan nemt og hurtigt benytte filtreringen her på siden, hvor de bedste steder vil blive vist. Du kan også udfylde formularen, og sende den til os, hvorefter vi tager os af resten, og finder frem til tre bedste muligheder, som passer med dine ønsker til din julefrokost i Kolding.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost i Kolding

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til julefrokosten

Beskriv dine ønsker og præferencer for din julefrokost i Kolding. Det kunne bl.a. være ønsker til størrelsen på lokalet, tidsrum eller diverse krav til menuen og drikkevarer.

Vi finder de bedst steder til dig

Vent blot et par dage, hvor vi hos EventButler undersøger mulighederne til dig, og udplukker de tre bedste tilbud. 

De kontakter dig med deres idé til netop din julefrokost

Dernæst vil du blive kontaktet via e-mail eller telefon af de tre udbydere. Slutteligt får du muligheden for at vælge det tilbud, som du synes bedst om.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din julefrokost i Kolding 

Hvad er budgettet for en julefrokost i Kolding? 

At sætte en fast pris på en julefrokost i Kolding, vil være vanskeligt. Derfor er der flere ting som kan overvejes ift. at få det tilpasset jeres budget. Mad ud af huset til en julefrokost kan koste helt ned til 100 kr. per kuvert. Har man ønske om et sted som så for hele arrangementet uden man skal tænke på ekstra regninger, skal man forvente minimum 600 kr. til 700 kr. pr. kuvert.

Hvor skal julefrokosten afholdes i Kolding? 

Der er både muligheder for at holde en julefrokost i Kolding by, men også i nærområdet omkring Kolding. Der er forskellige fordele og ulemper ved begge valg, som man kan have med i sine overvejelser. I forhold til f.eks. transport, kan det være nemmere at holde julefrokosten inde midt i byen, til dem som kommer lang vejs fra, eller ikke har bil. Vil man derimod hellere foretrække en julefrokost i Kolding, hvor man må holde gang i festen til den lyse morgen, vil det være en god ide, at gøre sig dette klar, inden man får kontakt til forskellige steder, da steder tæt beboelsesejendomme typisk er underlagt nogle restriktioner hertil.

Hvad har man brug for i selve lokalet? 

Først og fremmest kan det afhænge meget af, hvor mange deltagende der er til din julefrokost. Dernæst kan det også være behageligt med god plads, især til arrangementer om vinteren, hvor man kan stå op. Tit og ofte om vinteren i Danmark er der meget koldt udenfor, og ønsker man at strække benene, kan det være rart at det nemt kan lade sig gøre, også inde i varmen. Alt efter om man ønsker stort dansegulv, sceneområde, bar, plads til buffet osv, så kan det også spille en rolle for valget af lokalet i Kolding. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer