Eventbutler logo

Find og book sted til en julefrokost i Lyngby 2023

Det største overblik over steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til en julefrokost i Lyngby

Forklar hvilke krav og forventninger du har stedet, der skal danne ramme om jeres julefrokost. Herunder bør du indikere, hvor mange gæster der kommer, præferencer til en menu og hvor længe du ønsker julefrokosten skal vare.

Vi finder tre steder til jeres julefrokost

Vi finkæmmer din forespørgsel, og undersøger hvilke rammer, som bedst kan leve op til jeres behov. Du kontaktes muligvis med uddybende spørgsmål omkring jeres julefrokost. 

Tre steder i Lyngby og omegn kontakter dig med et tilbud

Når vi har fundet de tre steder, der bedst matcher din beskrivelse af en ideel julefrokost, kontakter de dig med et tilbud. Nu er det op til dig at tage stilling til, om en af stederne skal danne ramme jeres julefrokost. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ vedrørende en julefrokost i Lyngby

Det er som udgangspunkt en god idé at finde lokaler, der kan komplimentere den stemning, man forbinder med en julefrokost. Her kan du kan stilling til, om stedet skal tillade, at man medbringer egen oppyntning eller om stedet skal skal stå for oppyntningen. Det kan også være, at du drømmer om helt unikke rammer og omgivelser til jeres julefrokost. I det tilfælde, kan du overveje et af de smukke slotte på EventButler, eller anderledes- og unikke lokationer som f.eks. et fængsel.

De fleste steder på EventButler tilbyder forplejningspakker, hvilket kan bookes til f.eks. selskaber, møder og konferencer. I julefrokostsæsonen kan man mange steder bestille en julefrokostpakke. De steder som tilbyder en julefrokostpakke, har skræddersyet forplejning og evt. underholdning, der henvender sig til en julefrokost. Ønsker du at blive klogere på, hvad de enkelte julefrokostpakker indeholder, kan du gå ind på de enkelte steders side på EventButler. Se her hvilke steder der tilbyder en julefrokostpakke i Lyngby og omegn

De faciliteter der kræves til en julefrokost afhænger af, hvad der skal foregå til julefrokosten, samt hvor mange gæster der deltager. Er der tale om en julefrokost for en større forsamling, kan det være en god idé at finde sted med mikrofon, højtaleranlæg og evt. ophøjet sceneområde, så der effektivt kan videregives information. Hvis der kommer gæster, der ikke bor i nærheden af Lyngby, kan et overnatningstilbud på stedet eller i nærheden muligvis også være relevant. Således kan gæsterne have en fest, uden at skulle bekymre sig om at holde sig fra alkohol eller sen hjemtransport. 

Til en fælles julefrokost deltager man enten som virksomheder eller privat gruppe i større julefrokostarrangement sammen med andre. En fordel ved at indgå i en fællesjulefrokost er, at der grundet mange deltagere er budget til at hyre førsteklasses underholdning- eller musik og samtidig holde en rimelig kuvertpris.

EventButler er din hjælpende hånd til at finde en julefrokost i Lyngby

Er du ansvarlig for at arrangere og planlægge årets julefrokost? Med EventButler får du de nødvendige redskaber til at finde det ideelle sted. Igennem oversigten kan du lave en filtreret søgning, så du kun får vist steder til din julefrokost, som lever op til dine kriterier. Er det svært at overskue, eller mangler du inspiration? Så kan du indsende en forespørgsel og få tilsendt et tilbud fra op til tre steder, der matcher din beskrivelse. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement