Julefrokost lyngby

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i Lyngby

Vi samarbejder med et utal af restauranter, hoteller, kroer, cateringfirmaer og eventbureauer i Lyngby og resten af Danmark, der kan levere tilbud på alt fra en let julebuffet ud af huset, til den store full service oplevelse med hundrede eller tusinde deltagere, der ønsker en eksklusiv oplevelse. Vi sikrer dig, at du modtager op til 3 tilbud fra steder, der matcher med dine forventninger og ønsker til netop jeres julefrokost.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på julefrokoster i Lyngby

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til en julefrokost i Lyngby

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

I modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres julefrokost

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost i Lyngby

Eventbutler gør det nemt at finde stedet til jeres julefrokost i Lyngby

Vores vigtigste mission hos EventButler er, at gøre det nemt for dig, at finde det helt rigtige sted til din families, vennerne eller virksomhedens julefrokost i Lyngby. Derfor er vi samarbejdspartnere med de fleste restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer i Lyngby, som kan sætte rammerne for jeres julefrokost. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig for uddybbende spørgsmål og sender herefter din forespørgsel ud til 3 steder, der kan opfylde jeres drømme og forventninger til julefrokosten.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Antal deltagere samt dato

Til at holde et godt overblik over antal deltagere samt på hvilken dato, at flest af deltagerne kan deltage på anbefaler vi at bruge Doodle.

Budgettet

Uanset om det er privat eller erhverv man skal planlægge årets julefrokost, så er det vigtigt at få afstemt et budget. Et budget kan tage udgangspunkt i en kuvertpris per person, hvorefter man ganger det op med antal deltagere.

Præferencer til omgivelserne

Beskriv gerne, hvis I ønsker at være i Lyngby centrum eller ønske om at være omgivet af Lyngby’s smukke naturomgivelser med udsigt udover øresund.

Præference til mad og drikke

Beskriv, hvis nogle af deltagerne har allergier eller er veganere, så stederne kan tage højde for det i deres tilbud. Beskriv også, hvis i ønsker drikkevarer ad libitium under hele eller dele af julefrokosten, så stederne kan tage højde for det i deres tilbud.

Underholdning og musik

Flere og flere efterspørger underholdning og musik til deres julefrokost i Lyngby og resten af Danmark, da det er med til at sætte lidt ekstra gang i festen. Hvis i også ønsker underholdning og musik til julefrokosten, så beskriv det endelig.

Præference til stedet og lokalet

Hvis i har gæster, der kommer langvejs fra kan det være en fordel, at stedet kan tilbyde overnatning. Beskriv også, hvis i har andre præferencer til stedet, såsom at lokalet skal være placeret i stue-etagen, da der kommer mange svagtgående.

Ankomst og afslutning

Slutteligt bedes i beskrive, hvornår i ønsker at ankomme til julefrokosten samt forlade den igen. Hvis i ønsker en længere eller kortere julefrokost end normalt, skal der tages højde for det i tilbuddene.

Fordelene ved at finde stedet til jeres julefrokost i Lyngby igennem EventButler

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får