Eventbutler logo

Find og book julefrokost med overnatning på Sjælland

På EventButler får du det største udvalg af julefrokoststeder

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til en julefrokost på Sjælland

Beskriv ønskerne til din julefrokost med overnatning på Sjælland. Uddyb gerne præferencer til forplejning, placering og arrangementets varighed. 

Vi finder de perfekte steder til dig

På baggrund af dine ønsker bliver du matchet med de 3 bedste bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland, så du har de bedste forudsætninger for at finde det rette sted. 

Du kontaktes med tilbud på en julefrokost på Sjælland

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder med hver deres bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland. Det er op til dig, hvilket bud som ønsker at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om julefrokost med overnatning på Sjælland

Ønsker du overnatningsmulighed efter julefrokosten, kan du enten afholde festen et sted, som også tilbyder overnatningsmuligheder, eller du kan booke en overnatning på et nærliggende hotel, kro, B&B eller lignende. Typisk foretrækkes det at afholde julefrokosten samme sted, hvor overnatningen skal foregå. Dette ville være den mest belejlige mulighed, da I slipper for transporten fra festlokalet til hotellet sent ud på natten efter et brag af en fest. Såfremt du ønsker at holde festen et sted, som ikke tilbyder overnatning, kan du arrangere en natbus, som er klar til at transportere dine gæster til hotellet, når festen har nået sin ende, så alle dine gæster kommer sikkert frem til hotellet.

Der findes mange skønne lokationer på Sjælland, hvor du kan holde årets julefrokost - men har du gjort dig nogle særlige tanker om, hvilke omgivelser du kunne tænke dig til festen? Såfremt du foretrækker en lokation, som er let tilgængelig for dine gæster, kan du med fordel holde julefrokosten på et hotel i den indre by. Foretrækker du derimod en lokation, hvor I kan feste til langt ud på natten uden at forstyrre omgivelserne, kan du holde festen på en hyggelig kro eller hotel uden for byen.

En julefrokost byder ikke kun på fest og farver - men også på lækker mad. Det kan være en stor mundfuld at arrangere en julefrokost, og du kan med fordel uddelegere ansvaret for menuen til et professionelt cateringfirma. Her skal du blot informere dem om eventuelle særlige ønsker til menuen - også klarer de resten for dig. Hertil kan du overveje, hvilken anretning du vil forkæle dine gæster med; skal det være en eksklusiv 3-retters julemenu, en julebuffet med et bredt udvalg af lækre retter eller noget helt andet.

For at du kan nyde festen uden de typiske bekymringer, kan du med fordel leje en bartender og serveringspersonale, som kan varetage nogle af opgaverne for dig. Bartenderen står klar til at bikse lækre cocktails sammen efter dine gæsters ønsker, så de altid har et glas i hånden. Derudover kan serveringspersonalet stå klar med skønne velkomstdrinks, servere anretningerne, afrydde bordene, oprydde festlokalet, klare opvasken og meget mere. Det er helt op til dig, hvor meget ansvar personalet skal have. Jo mere ansvar de har, jo mere tid har du til at nyde festen med dine gæster.

Det er aldrig en dårlig idé at sørge for god underholdning til festen - det kan festen kun blive endnu bedre af. Såfremt du ønsker, at dine gæster skal være aktivt deltagende i underholdningen, kan du arrangere julebingo med spændende præmier eller en pakkeleg, hvor gæsterne bliver inddelt i mindre bordgrupper. Foretrækker du i stedet, at gæsterne blot skal læne sig tilbage og nyde underholdningen, kan du arrangere en optræden fra en kendt komiker eller forkæle gæsterne på dansegulvet med live musik. Som en lille ekstra tilføjelse kan du placere sjov påklædning ved hvert bord såsom nissehuer, sjove julehagesmækker og lignende.

Planlæg en julefrokost på Sjælland med EventButler

Er det tid til planlægningen af den årlige julefrokost, men mangler du den helt rette lokation for festen? På EventButler får du hurtigt og nemt overblikket over de bedste steder, som matcher dine ønsker til den årlige julefrokost med overnatning på Sjælland. Anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud - så finder vi de bedste steder, som matcher dine ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement