Eventbutler logo

Afhold julefrokost med overnatning på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker

Beskriv ønskerne til din julefrokost med overnatning på Sjælland. Det kan eksempelvis være antal kuverter, sengepladser, omgivelser el.

Vi finder kun de bedste steder

På baggrund af dine ønsker, bliver du matchet med de 3 bedste bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland, så du finder det helt rette sted.

De kontakter dig med deres bedste bud

Du bliver kontakt af de 3 udvalgte steder med hver deres bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland. Det er op til dig, hvilket bud, du går videre med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Få en uforglemmelig julefrokost på Sjælland

Hold festen i skønne omgivelser

Der findes mange skønne lokationer på Sjælland, hvor du kan holde årets julefrokost - men har du gjort dig nogle særlige tanker om, hvilke omgivelser du kunne tænke dig til festen? Såfremt du foretrækker en lokation, som er let tilgængelig for dine gæster, kan du med fordel holde julefrokosten på et hotel i den indre by. Foretrækker du derimod en lokation, hvor I kan feste til langt ud på natten uden at forstyrre omgivelserne, kan du holde festen på en hyggelig kro eller hotel uden for byen.

Byd dine gæster på en skøn menu

En julefrokost byder ikke kun på fest og farver - men også på lækkert mad. Det kan være en stor mundfuld at arrangere en julefrokost, og du kan med fordel uddelegere ansvaret for menuen til et professionelt cateringfirma. Her skal du blot informere dem om eventuelle særlige ønsker til menuen - også klarer de resten for dig. Hertil kan du overveje, hvilken anretning du vil forkæle dine gæster med; skal det være en eksklusiv 3-retters julemenu, en julebuffet med et bredt udvalg af lækre retter eller noget helt andet.

Arranger god underholdning til festen

Det er aldrig en dårlig idé at sørge for god underholdning til festen - det kan festen kun blive endnu bedre af. Såfremt du ønsker, dine gæster skal være aktivt deltagende i underholdningen, kan du arrangere julebingo med spændende præmier eller en pakkeleg, hvor gæsterne bliver inddelt i mindre bordgrupper. Foretrækker du i stedet at gæsterne blot skal læne sig tilbage og nyde underholdningen, kan du arrangere en optræden fra en kendt komiker eller forkæle gæsterne på dansegulvet med live musik. Som en lille ekstra tilføjelse kan du placere sjov påklædning ved hvert bord såsom nissehuer, sjove julehagesmækker og lignende.

Lej bartender og serveringspersonale

For at du kan nyde festen uden de typiske bekymringer, kan du med fordel leje en bartender og serveringspersonale, som kan varetage nogle af opgaverne for dig. Bartenderen står klar til at bikse lækre cocktails sammen efter dine gæsters ønsker, så de altid har et glas i hånden. Derudover kan serveringspersonalet stå klar med skønne velkomstdrinks, servere anretningerne, afrydde bordene, oprydde festlokalet, klare opvasken og meget mere. Det er helt op til dig, hvor meget ansvar personalet skal have. Jo mere ansvar de har, jo mere tid har du til at nyde festen med dine gæster.

Overnatning efter dine ønsker

Hvad angår overnatningen, kan du enten afholde festen et sted, som også tilbyder overnatningsmuligheder, eller du kan booke en overnatning på et nærliggende hotel, kro, B&B eller lignende. Typisk foretrækkes det at afholde julefrokosten samme sted, hvor overnatningen skal foregå. Dette ville være den mest belejlige mulighed, da I slipper for transporten fra festlokalet til hotellet sent ud på natten efter et brag af en fest. Såfremt du ønsker at holde festen et sted, som ikke tilbyder overnatning, kan du arrangere en natbus, som er klar til at transportere dine gæster til hotellet, når festen har nået sin ende, så alle dine gæster kommer sikkert frem til hotellet.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement