Julefrokost med overnatning på Sjælland

Afhold julefrokost med overnatning på Sjælland

Er det tid til planlægningen af den årlige julefrokost, men mangler du den helt rette lokation for festen? På EventButler får du hurtigt og nemt overblikket over de bedste steder, som matcher dine ønsker til den årlige julefrokost med overnatning på Sjælland. Anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud – så finder vi de bedste steder, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost med overnatning på Sjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker

Beskriv ønskerne til din julefrokost med overnatning på Sjælland. Det kan eksempelvis være antal kuverter, sengepladser, omgivelser el.

Vi finder kun de bedste steder

På baggrund af dine ønsker, bliver du matchet med de 3 bedste bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland, så du finder det helt rette sted.

De kontakter dig med deres bedste bud

Du bliver kontakt af de 3 udvalgte steder med hver deres bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland. Det er op til dig, hvilket bud, du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Få en uforglemmelig julefrokost på Sjælland

Hold festen i skønne omgivelser

Der findes mange skønne lokationer på Sjælland, hvor du kan holde årets julefrokost – men har du gjort dig nogle særlige tanker om, hvilke omgivelser du kunne tænke dig til festen? Såfremt du foretrækker en lokation, som er let tilgængelig for dine gæster, kan du med fordel holde julefrokosten på et hotel i den indre by. Foretrækker du derimod en lokation, hvor I kan feste til langt ud på natten uden at forstyrre omgivelserne, kan du holde festen på en hyggelig kro eller hotel uden for byen.

Byd dine gæster på en skøn menu

En julefrokost byder ikke kun på fest og farver – men også på lækkert mad. Det kan være en stor mundfuld at arrangere en julefrokost, og du kan med fordel uddelegere ansvaret for menuen til et professionelt cateringfirma. Her skal du blot informere dem om eventuelle særlige ønsker til menuen – også klarer de resten for dig. Hertil kan du overveje, hvilken anretning du vil forkæle dine gæster med; skal det være en eksklusiv 3-retters julemenu, en julebuffet med et bredt udvalg af lækre retter eller noget helt andet.

Arranger god underholdning til festen

Det er aldrig en dårlig idé at sørge for god underholdning til festen – det kan festen kun blive endnu bedre af. Såfremt du ønsker, dine gæster skal være aktivt deltagende i underholdningen, kan du arrangere julebingo med spændende præmier eller en pakkeleg, hvor gæsterne bliver inddelt i mindre bordgrupper. Foretrækker du i stedet at gæsterne blot skal læne sig tilbage og nyde underholdningen, kan du arrangere en optræden fra en kendt komiker eller forkæle gæsterne på dansegulvet med live musik. Som en lille ekstra tilføjelse kan du placere sjov påklædning ved hvert bord såsom nissehuer, sjove julehagesmækker og lignende.

Lej bartender og serveringspersonale

For at du kan nyde festen uden de typiske bekymringer, kan du med fordel leje en bartender og serveringspersonale, som kan varetage nogle af opgaverne for dig. Bartenderen står klar til at bikse lækre cocktails sammen efter dine gæsters ønsker, så de altid har et glas i hånden. Derudover kan serveringspersonalet stå klar med skønne velkomstdrinks, servere anretningerne, afrydde bordene, oprydde festlokalet, klare opvasken og meget mere. Det er helt op til dig, hvor meget ansvar personalet skal have. Jo mere ansvar de har, jo mere tid har du til at nyde festen med dine gæster.

Overnatning efter dine ønsker

Hvad angår overnatningen, kan du enten afholde festen et sted, som også tilbyder overnatningsmuligheder, eller du kan booke en overnatning på et nærliggende hotel, kro, B&B eller lignende. Typisk foretrækkes det at afholde julefrokosten samme sted, hvor overnatningen skal foregå. Dette ville være den mest belejlige mulighed, da I slipper for transporten fra festlokalet til hotellet sent ud på natten efter et brag af en fest. Såfremt du ønsker at holde festen et sted, som ikke tilbyder overnatning, kan du arrangere en natbus, som er klar til at transportere dine gæster til hotellet, når festen har nået sin ende, så alle dine gæster kommer sikkert frem til hotellet.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer