Book julefrokost med underholdning 2023

Få det største udvalg af steder i hele Danmark til en julefrokost med underholdning

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til din julefrokost

Beskriv i formularen de ønsker, krav og behov du har for at kunne holde en uforglemmelig julefrokost med underholdning.

Vi finder de bedste til at efterleve dine ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og finder de tre steder, som passer bedst til det, som I har brug for i forhold til dato, ønsket lokation, antal gæster osv. 

De kontakter dig med et bud på din julefrokost

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en julefrokost med underholdning

Datoen for en julefrokost har meget at sige i forhold til den travlhed, der er de steder en julefrokost kan holdes. Det er derfor en god idé at være ude i god tid, så du kan finde et sted, der kan leve op til jeres behov f.eks. med hensyn til underholdning. Hvis du er sent ude, kan det anbefales at være åben overfor flere datoer, der ikke ligger i højsæsonen. Højsæsonen spænder fra slut november til halvvejs inde i december. Vælger du en dato udenfor denne tidsperiode, er det mere sansynligt at finde en lokation, som kan leve op til dine krav.

Det er populært at have musik til julefrokosten, fordi det er med til at sætte et præg på stemningen. Foretrækker I at musikken er live? En mulighed er at deltage i et stort julefrokostarrangement, hvor der typisk er hyret kendte musikere ind til at optræde. Hvis man ønsker at booke musikere til en julefrokost i egen forsamling, kan det også lade sig gøre, men man skal være forberedt på, at det sandsynligvis kræver et større budget. En helt simpel og billig løsning, er at forberede en jule-playliste på Spotify med alle jeres favoritnumre. I den kontekst kan det være en god idé at finde et sted på EventButler der stiller højtaleranlæg til rådighed, så I slipper for at tage slæbe det med hjemmefra. 

Når man skal arrangere en julefrokost, kan der være forskellige behov til udstyr, afhængig af den underholdning man ønsker. Hvis f.eks. man forestiller sig, at der optrædes for en stor forsamling, kan det være en fordel med en ophævet scene, så alle kan se og høre hvad der sker. Hyrer man musikere, har de ofte selv udstyr med som højtaler, mikrofon osv. Er det derimod en entertainer eller tryllekunstner, kan det være nødvendigt at undersøge hvilket udstyr, der stilles til rådighed på stedet. På EventButler kan du på de enkelte steders side få oplyst, hvilket teknisk udstyr der er til rådighed.

Man kan med fordel holde julefrokost et sted, hvor der er mulighed for overnatning, hvis gæsterne kommer langvejs fra. De fleste hoteller der arrangerer julefrokoster på EventButler, har værelser der kan bookes i forbindelse med arrangementet. Hvis man forestiller sig, at overnatning for nogle gæster kunne blive aktuelt, er det en god idé at kontakte hotellet inden, så de kan forberede sig ved at reservere værelserne til arrangementet. 

Brug EventButler til at planlægge en julefrokost med underholdning

Skal I holde en julefrokost og har en idé om, at julefrokosten skal indeholde underholdning? Du kan via filtreringen finde de steder i dit område, som tilbyder netop det du har brug or til din julefrokost med underholdning. På EventButler kan I via formularen beskrive, hvad I ønsker af underholdning, hvortil EventButler finder 3 steder, hvor der er plads til at efterleve jeres krav.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement