Julefrokost med underholdning

Find årets julefrokost med underholdning

Skal I holde et julefrokostarrangement og har en idé om, at julefrokosten skal indeholde underholdning? Du kan via filtreringen herunder finde de steder i dit område, som tilbyder netop det du har brug for til din julefrokost med underholdning. Her på siden kan I via formularen beskrive, hvad I ønsker af underholdning, hvortil EventButler finder 3 steder, hvor der er plads til at efterleve jeres krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost med underholdning i København

Udvalgte steder til din julefrokost med underholdning i Odense

Udvalgte steder til din julefrokost med underholdning i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til din julefrokost

Beskriv i formularen de ønsker, krav og behov du har for at kunne holde en uforglemmelige julefrokost med underholdning.

Vi finder de bedste til at efterleve dine ønsker

Vi gennemgår jeres forespørgsel og finder de tre steder, som passer bedst til det som I har brug for, både i forhold til dato, ønsket lokation, antal gæster osv. 

De kontakter dig med deres bud på din julefrokost

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg en julefrokost med underholdning

Hvilken dato er passende for julefrokosten med underholdning?

Datoen for din julefrokost kan have meget at sige, både i forhold til hvilke muligheder du har for feststed, samt kunstnernes travle perioder. Det er altid en god idé at være ude i god tid, for at få et lokale som passer din julefrokost. Er du derimod sent ude, kan det anbefales at at være tolerant overfor datoen, og være åben for at vælge en dato udenfor højsæsonen. Højsæsonen for julefrokoster spænder fra midt november til og med midt december. Ved at du vælger en dato uden for den tidsperiode, kan du have mange flere muligheder for at finde en lokation, som lever op til dine krav. 

Når vi skal have underholdning, er musik så vigtigt?

Det er værd at overveje, hvor meget underholdning du ønsker. Såfremt den underholdning du vælger, ikke er en form for livemusik, kan det overvejes om du skal vælge en plug-in løsning med en højtaler, til musikken efter underholdningen. Det kan være ret omkostningstungt i forvejen at vælge underholdning, og derfor vil det kun blive værre, såfremt der vælges to typer af underholdning.

Hvad skal der være tilgængeligt i lokalet?

Når man ønsker underholdning til julefrokosten, kan det være forskelligt, hvad der er behov for. Er det f.eks. et stort arrangement, kan det være en fordel at have en ophævet scene, så alle kan se personen som optræder. Tit og ofte har musikere selv udstyr med, som højttaler, mikrofon osv. Er det derimod en tryllekunstner, kan det være nødvendigt, at der er udstyr til rådighed. Så alt efter hvilken underholdning der ønskes, kan behovene og kravene være forskellige for lokalet, og udstyret der skal være til rådighed.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer