Julefrokost med underholdning

Få 3 tilbud på julefrokoster med underholdning

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give tilbud på alt fra underholdning med en stand-up komiker, underholdning med en sjov aktivitet, et live-band, der spiller op til dans og/eller en DJ, der vender pladerne og sætter gang i festen.

  • Spar tid og få en fair pris
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på julefrokoster med underholdning

Indsend en beskrivelse af
jeres ønsker til julefrokosten

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på julefrokoster med underholdning

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Find det perfekte sted med underholdning til jeres julefrokost

Vi hos EventButler samarbejder med hoteller, kroer, eventbureauer samt restauranter, der tilbyder underholdning og musik til deres årlige julefrokoster. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af jeres julefrokost, sende jeres forspørgsel videre til de 3 steder, som matcher jer bedst. I vil herefter blive kontaktet af de 3 steder, med deres tilbud samt en beskrivelse af mulighederne for jeres julefrokost. Har du spørgsmål? – Vi er altid klar til at give rådgivning omkring dit arrangement.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før i bestiller jeres tilbud

Hvor mange gæster?

Hvad end det er en privat- eller firmajulefrokost, så er antallet af gæster altid vigtigt, at vide for kunne gå videre i planlægningsprocessen.

Fastsæt en dato

I skal have fastsat en dato, hvor flest muligt kan deltage i julefrokosten. Til dette anbefaler vi at i gør brug af Doodle, da dette giver et nemt overblik over, hvem og hvor mange, der kan deltage på de forskellige datoer.

Lav et budget

Hvor meget skal det koste? Når du har fået dig et overblik over, hvor mange deltagere i er og, hvilken dato julefrokosten skal afholdes, kan du med fordel begynde at overveje budgetrammerne for julefrokosten.

Overvej mad og drikke

Her er der både mulighed for, at gå med det klassiske julebord med de faste klassikere, som man ikke går skæv af eller i kan få serveret en nyfortolkning af klassikerene. Samtidig bør i overveje, hvilke drikkevare i ønsker til festen.

Underholdning og musik

Udover at have en hyggelig julefrokost med god mad og gode drikkevarer, så kan man gøre den endnu bedre ved at tilføje lidt underholdning før og/eller efter maden, samt med live musik eller en DJ.

Omgivelser og lokaler

Der er stor forskel på om folk ønsker smukke omgivelser, smukke lokaler eller begge dele. Ligeledes har folk præferencer til, hvorvidt julefrokosten skal afholdes i centrum af byen eller i smukke og idylliske omgivelser lidt udenfor byen.

Overnatning

Uanset om i ønsker at afholde festen i centrum eller lidt udenfor byen, så er det vigtigt at gøre jer tanker om, der skal være mulighed for overnatning. Dette afhænger selvfølgelig meget af, hvor fra i landet gæsterne kommer fra.

Tidspunkt og længde

Det er en god ide, at gøre sig overvejelser omkring, hvornår folk skal ankomme til lokationen og, hvornår i forventer at festen slutter.

Fordelene ved at benytte Eventbutler til en julefrokost med underholdning

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du får