Julefrokost Nordsjælland

Find rammerne for årets julefrokost i Nordsjælland

Julen er en tid, hvor vi kommer hinanden ved, særligt til de sjove og glædelige julefrokoster. Står du for årets julefrokost med beliggenhed i Nordsjælland? Hos Eventbutler har vi et tæt samarbejde med de bedste steder i Nordsjælland, som er eksperter i at planlægge årets julefrokoster. Du kan via filtreringen nedenfor se de steder, som opfylder kravene til netop din julefrokost. Yderligere kan du modtage 3 uforpligtende tilbud fra os. Alt du skal gøre er, at udfylde vores formular. Herefter vil du blive kontaktet af de steder, som kan imødekomme dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost i Nordsjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Beskriv dine behov og ønsker for en julefrokost i Nordsjælland. Det kunne bl.a. være specifikke ønsker til omgivelserne eller til maden, om det skal være buffet eller anretninger.

Vi finder de bedste til at efterkomme jeres krav i Nordsjælland

Dine behov og ønsker vil blive gennemgået af EventButler, hvorefter vi finder de steder, der matcher dine præferencer bedst muligt. 

De kontakter dig med deres bud på netop din julefrokost

Afslutningsvis vil du blive kontaktet af tre steder, som vil aflægge deres tilbud til dig. Her får du fri mulighed for at vælge det tilbud, som passer bedst til din julefrokost.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg julefrokosten i Nordsjælland

Hvordan skal gæsterne komme til og fra stedet?

Når der afholdes en julefrokost er det vigtigt at gæsterne let kan komme til og fra feststedet, da de fleste som udgangspunkt ikke vil køre, da de gerne vil have mulighed for at drikke alkohol. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvorvidt der skal være arrangeret transport til og fra selve stedet i Nordsjælland. En løsning kunne f.eks. være at lave en aftale med stedet, om noget transport til gæsterne. Alternativt skal man holde julefrokosten et sted i Nordsjælland, hvor det er let tilgængeligt at komme til og fra med offentlig transport.

Hvilken julemad skal der serveres?

En vigtig faktor til en julefrokost er naturligvis maden. Alt efter hvilken slags julemad man ønsker til julefrokosten, er der forskellige overvejelser at gøre. En af mulighederne kunne f.eks. være en klassisk julebuffet, hvor der serveres, sild, fiskefilet, varm leverpostej, brune kartofler, steg, brun sovs mv., alternativt kunne der også være en julebuffet med mere moderne julemad. Det er også muligt at vælge, at få portionsanrettet maden til festen, uanset om det er traditionelt eller moderne julemad. 

Hvad koster en julefrokost i Nordsjælland?

En specifik pris på en julefrokost i Nordsjælland kan være svær at definere. Det afhænger meget af, hvilken lokation der vælges, hvilken type mad, hvor mange forskellige slags drikkevarer samt om der skal være nogen form for underholdning, hvilket både kan være i form af musik, stand up, konkurrencer mm. Alt efter hvilken type underholdning man ønsker, varierer prisen også efter det. Alt dette er værd at overveje når der skal lægges et budget for julefrokosten. Det er derfor også en god idé at have budgettet fastlagt, før man begynder med de egentlige forberedelser, så du har en klar idé om, hvor meget du har at gøre med, og hvor meget råderum du har.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer