Eventbutler logo

Find stedet til årets julefrokost i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Beskriv dine ønsker og behov for at kunne holde den perfekte julefrokost i Odense og indsend din forespørgsel til os. Det kan bl.a. være ønsker til menuen, drikkevarer eller til underholdning i løbet af aftenen.

Vi finder de bedst mulige løsninger til dig

Vi vil bearbejde din forespørgsel og finde de tre steder i Odense, som møder dine ønsker og behov på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din julefrokost

Du kontaktes og vil hurtigst muligt blive kontaktet via mail eller telefon med tre tilbud fra Julefrokoststeder i Odense, som du herefter frit kan vælge imellem.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlæg din julefrokost i Odense

Hvad skal man forvente i forhold til budgettet?

Der er forskel på tidsrum, omgivelser, serveringen alt efter budget. Hvis man ønsker en klassisk og simpel julefrokost buffet, kan man godt få en billig løsning. Hvis man derimod gerne vil give sine gæster en gastronomisk oplevelse igennem julemaden, og danne nogle mere unikke rammer som ligger i de mere luksuriøse omgivelser, så vil et lidt større budget naturligt være nødvendigt. Yderligere kan man overveje om man ønsker natmad, fri bar eller et sted med underholdning til julefrokosten, da dette også kan have indvirkning på prisen. En billigere julefrokost inkl. mad og drikkevarer findes typisk ned til 500,- til 600,- kr. Deltager man i et større julefrokost event med mange deltagere, kan man finde arrangementer inkl. underholdning til priser på 750,- til 900,- kr.

Har datoen for julefrokosten noget at sige? 

Datoen kan have noget at sige i forhold til hvor tidligt man er ude og hvor fleksibel man er i forhold til sine muligheder. Hvis man vælger en dato i højsæsonen for julefrokoster i Odense, kan der være færre muligheder og mindre ledige steder. Derved indskrænkes mulighederne for afholdelse af julefrokosten. Højsæsonen spænder fra sidste weekend i november til første og anden weekend i december, derfor kan i overveje at vælge en dato uden for højsæsonen og derved få et bredere udvalg af steder hvor julefrokosten kan afvikles. Er i ude i meget god til, er det naturligvis mindre relevant.

Særlige overvejelser omkring gæstelisten og dresscode?

Før beslutningen om menu og lokaler skal tages, kan det give mening at få styr på listen af deltagere til julefrokosten. Her kan det være relevant at overveje, hvorvidt du ønsker, at invitationen skal inkludere en ledsager til julefrokosten. Vælger du at stille krav til dresscode, er det også nemmere for gæsterne at læse hvilken form for julefrokost de er inviteret til.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement