julefrokost odense

Få 3 tilbud på julefrokoster i Odense

Vores store netværk af samarbejdspartnere i Odense, der består af restauranter, hoteller, kroer og eventbureauer, sikrer at i kan finde den helt rigtige lokation til jeres julefrokost. Vores netværk af samarbejdspartnere spænder bredt, hvilket er din sikkerhed for, at vi kan finde op til 3 steder, der imødekommer jeres behov, uanset om i er en studiegruppe, der søger en let julebuffet med fokus på drikkevarerne, eller et firma på 1000 deltager, der har fokus på aktiviter, underholdning og gourmet mad og drikke.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en god pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost i Odense

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til en julefrokost i Odense

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på julefrokoster i Odense

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Find nemt lokationen i Odense til jeres julefrokost

Vi hos EventButler samarbejder med restauranter, hoteller, kroer og eventbureauer i hele Odense. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af jeres julefrokost-forespørgsel, sende den videre til de 3 steder, som møder jeres behov bedst. Vores service er gratis og uforpligtende og vi sikrer dig den rette pris og kvalitet på jeres julefrokost i Odense. Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på chatten, telefon eller per e-mail.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvor mange deltager i julefrokosten?

Det første step i planlægningen af julefrokosten er, at finde ud af hvem og hvor mange, der skal være med til julefrokosten.

Hvornår skal julefrokosten afholdes?

Når man har færdiggjort deltagerlisten, kommer man til noget af det sværeste i planlægningen af julefrokosten – nemlig hvilken dato festen skal afholdes. Her anbefaler vi at bruge programmet Doodle til nemt at holde et overblik.

Hvad er maksimum budgettet?

Uanset om det er arrangøreren eller deltagerne selv, der betaler, så er det vigtigt at afklare, hvor meget man vil bruge på den årlige julefrokost.

Har i nogle præferencer til mad og drikke?

Til en julefrokost, bliver der selvfølgelig serveret julemad, og her bedes i påpege, hvis nogle af gæsterne har allergier eller er veganere. Beskriv også jeres ønsker til drikkevarerne om iønsker øl, vin, vand, snaps og måske endda cocktails?

Skal der være underholdning og/eller musik?

Til at gøre den årlige julefrokost i Odense endnu bedre, så er underholdning og musik et naturligt valg. Flere og flere efterspørger underholdning før eller efter maden i form af en stand-up komiker, en sjov aktivitet, live band eller en DJ.

Har i nogle præferencer til omgivelserne?

Ønsker i at være i Odense C tæt på Odense havn, latinerkvarteret og i gåafstand til at forsætte i byen bagefter. Måske foretrækker i at være omgivet af Odenses smukke natur tæt på Næsby, Odense væddeløbsbanen, Odense golfklbub eller lignende?

Skal der være mulighed for overnatning?

Flere efterspørger overnatningsmuligheder, da det er en god måde at sikrer sig, at alle kommer sikkert “hjem”. Ligeledes er det hyggeligt, at vågne op sammen med sine venner og kollegaer efter årets store julefrokost og vende alle de sjove minder.

Hvornår skal julefrokosten starte og slutte?

Slutteligt skal i også gøre jer nogle tanker ift. hvornår i ønsker at julefrokosten skal starte på den pågældende dato samt om julefrokosten skal vare ud på hele natten eller skal have et sluttidspunkt.

Fordelene ved at benytte Eventbutler til jeres julefrokost i Odense

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du får