Eventbutler logo

Find og book en julefrokost på Østerbro 2023

Mere end 600 steder der kan danne ramme om en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Udfyld formularen med dine ønsker til jeres julefrokost på Østerbro. Her bedes du komme ind på forventninger til antal deltagere, julefrokostens varighed samt præferencer til forplejning.

Vi finder de bedste bud på Østerbro til jeres julefrokost

EventButler undersøger markedet, og finder de 3 bedste bud, som kan imødekomme jeres efterspørgsel og give jer den bedst mulige julefrokost.

De kontakter dig med et tilbud, som er tilpasset dine ønsker

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder, som vi har udvalgt, og kan du tage stilling til, om et af dem er et match på jeres julefrokost.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en julefrokost på Østerbro

Hvis der er gæster til julefrokosten, der ikke bor i nærheden af Østerbro, kan det give god mening, hvis der på stedet er mulighed for overnatning efter arrangementet. Overnatning på stedet betyder, at gæsterne slipper for de praktiske udfordringer, der kan være forbundet med at komme hjem fra julefrokosten. Klik her for at se hvilke steder på Østerbro, hvor der er mulighed for at afholde julefrokost med overnatning.

Det er svært at give en specifik prisramme på en julefrokost på Østerbro, da prisen afhænger af antallet af gæster, valg af forplejning, lokation og varighed af arrangementet. Generelt er prisniveauet i København højere end andre steder i Danmark. På Østerbro og omegn kan man forvente en kuvertpris på ca. 500 kr. i den budgetvenlige ende, mens de mere luksuriøse julefrokoster typisk har en kuvertpris imellem 1000 kr. og 2000 kr. 

Østerbro er en del af Københavns metronetværk, hvilket gør det hurtigt og nemt for gæster at komme til og fra julefrokoststedet på Østerbro. Gæster der kommer fra Jylland, Fyn og resten af Sjælland kan på DSB bestille en togbillet til hovedbanegården. Herefter kan man via rejseplanen, se hvilke busforbindelser eller metroafgange der går til julefrokoststedet.

Når man skal arrangere en julefrokost, kan det være en god idé at undersøge om der gæster i selskabet, der har særlige behov. Er der f.eks. gæster i kørestol eller med gangbesvær, kan man med fordel booke et handicapvenligt lokale. Det kan også være, at der til julefrokosten er gæster med særlige madvaner f.eks. allergikere, veganere m.m. Er det tilfældet, kan det være en god idé at gøre opmærksom på dette, da stederne på EventButler ofte er i stand til at servere alternative menuer.

Brug EventButler til at finde det perfekte sted til en julefrokost på Østerbro

Skal du afholde en julefrokost på Østerbro, men mangler at finde det rette sted? På EventButler har vi både julefrokost pakkeløsninger, fælles julefrokostarrangementer og booking af lokaler uden forplejning. Brug oversigten til at danne dig et overblik de bedste løsninger til en julefrokost på Østerbro. Mangler du inspiration? Så kan du udfylde vores tilbudsformular og få tilsendt et tilbud på en julefrokost fra de 3 steder, der bedst matcher dine ønsker og krav til arrangementet. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement