Julefrokost ophold

Find og book dit julefrokost ophold

Leder du efter de helt rigtige sted, hvor du kan afholde dit julefrokost ophold, så har du mulighed for, at finde dette her på siden. Gennem filtreringen nedenfor kan du få et overblik over de steder, som kan efterleve dine krav. Yderligere har du mulighed for, at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder op til 3 tilbud til dig, fra de steder som kan efterleve dine krav til et julefrokost ophold.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit julefrokost ophold i København

Udvalgte steder til dit julefrokost ophold i Aarhus

Udvalgte steder til dit julefrokost ophold i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv din julefrokost

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit julefrokost ophold samt, hvad du forventer af stedet.

Vi finder de bedste stedet til dit ophold

Vi matcher din forespørgsel med de 3 selskabssteder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit julefrokost ophold

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste selskabssteder i dit område, hvoraf du kan vurdere, om et af dem imødekommer dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægning af et julefrokost ophold

Overnatning på stedet eller i nærheden? 

Der er forskellige muligheder angående overnatning til din julefrokost. Overnatning samme sted som I afholder jeres julefrokost er én mulighed. Der er dog oftest flere muligheder for jer, hvis I er åbne for, at overnatningen ikke nødvendigvis er samme sted som julefrokosten, men blot i nærheden af stedet i afholder julefrokosten.

Skal der være underholdning til julefrokosten?

Underholdningen til en julefrokost kan afvikles på mange måder. Ønsker man f.eks. live musik under julefrokost, kan et sceneområde med god lyd være en fordel. Er det underholdning bestående af aktiv deltagelse af sine gæster, kan det være godt med et lokale, som har lidt ekstra gulvplads, så der er mulighed for at lave aktiviteterne inde i lokalerne, særligt hvis det er en kold vinteraften.

Gæsteliste og hvad med ledsager?

Det er meget vigtigt at have styr på gæstelisten til en julefrokost, særligt når det er et ophold med overnatning, da antallet af deltagere har indvirkning på stort set alle andre facetter af planlægningen. Alt efter hvilken størrelse i ønsker, at jeres julefrokost har, kan i tage til overvejelse, hvorvidt i ønsker, at de inviterede gæster må have en ledsager med til julefrokosten.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer