Julefrokost på en restaurant i København

Hold jeres julefrokost på en restaurant i København

Skal du holde en julefrokost i København, og overvejer du at holde den på en restaurant? Så find her steder, som kan sætte rammerne for jeres julefrokost. Du kan via filtreringen få et overblik over de restauranter, som opfylder jeres behov og krav. En anden mulighed er, at du beskriver dine behov og ønsker for en julefrokost på en restaurant i København, hvorefter du modtager op til tre tilbud på steder, som rammer dine præferencer.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte restauranter i København til din julefrokost

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til restauranten

Indsend din forespørgsel med ønsker og krav til restauranten i København. Det kan være til maden eller til evt. underholdning i løbet af aftenen.

Vi finder de bedste restauranter i København

Vi gennemgår dine kriterier og finder derefter de tre restauranter, som møder dine ønsker i til en julefrokost.

De kontakter dig med deres bud på din julefrokost

Indenfor få dage vil I modtage op til tre tilbud fra de udvalgte steder. nogen vælger at kontakte dig med uddybende spørgsmål, inden du modtager deres tilbud.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din julefrokost på en restaurant

Har valg af dato stor betydning for mulighederne?

Datoen har ofte betydning, når det handler om at holde en julefrokost på en restaurant i København, og du ikke er ude i god tid. Højsæsonen for julefrokoster på Københavnske restauranter, er typisk de første to weekender i december. Derfor kan det give mening ikke at vælge netop disse. Er du fleksibel på datoen, får du nemmere ved at finde det perfekte sted.

Hvordan organiseres drikkevarer, ved en julefrokost på en restaurant?

Der er forskellige måder at organiseres drikkevarer på. Man kan aftale et beløb med restauranten i forvejen og aftale cirka hvor mange drikkevare, der vil blive indtaget, hvorefter man betaler det aftalte beløb. En anden måde det kan håndteres på er, at der i løbet af julefrokosten bliver talt hvor meget der bliver drukket, hvor I så efterfølgende skal betale for hver genstand. mange ønsker dog gerne drikkevarer ad libitum under hele aftenen til en fast pris pr. kuvert. Dette er der også rigtig mange steder, som tilbyder.

Klassisk julemenu eller en moderne juleservering?

Ønsker du den klassiske julemenu eller en mere moderne fortolkning af julefrokosten, så vil du kunne finde restauranter i København, som imødekommer begge dele. Man skal dog forvente at steder, som tilbyder en anerledes menu, typisk ligger i den lidt dyre ende.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer