Julefrokost på en restaurant

Hold din julefrokost på en restaurant

Skal du holde en julefrokost og overvejer du at holde den på en restaurant? Så kan du gennem filtreringen herunder få et overblik over hvilke restauranter, som tilbyder at holde din julefrokost. Hvis du gerne vil have vores eventkonsulenter til at finde de restauranter, som passer bedst på jeres behov, så udfyld vores tilbudsformular og modtag derefter 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte restauranter i dit geografiske område. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte restauranter til din julefrokost i København

Udvalgte restauranter til din julefrokost i Odense

Udvalgte restauranter til din julefrokost i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til restauranten

Indsend din forespørgsel til os, hvor du udpensler de ønsker og krav, som du har til at holde en julefrokost på en restaurant i dit ønskede område.

Vi udvælger de restauranter, som matcher din julefrokost

Vi gennemlæser din forespørgsel og udvælger de tre helt rigtige steder, som kan imødekomme jeres ønsker.

De kontakter dig med deres idé til jeres julefrokost

Indenfor få dage vil du via telefon eller mail, modtage op til tre tilbud, som matcher med dine forventninger til en julefrokost på en restaurant i dit ønskede område. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din julefrokost på en restaurant 

Er datoen for ens julefrokost afgørende?

Til julefrokost er det værd at overveje om datoen skal være udenfor højsæsonen for julefrokoster. Højsæsonen for julefrokoster spænder fra slut november til midt december, hvor det kan være svært, grundet de mange julefrokoster, som skal afholdes, at finde steder, der lever op til ens behov. Hvis du derimod vælger en dato udenfor højsæsonen, kan du have nemmere ved at finde et sted, som lever op til dine krav. 

Ønsker du buffet eller portionsanretning? 

Der kan være forskel på, hvad restauranter tilbyder angående servering af mad. Derfor er det vigtigt at overveje, hvorvidt du ønsker at din julefrokost skal tilbyde buffet eller portionsanrettet servering. Fordelene ved buffeten er ofte, at ingen vil gå sultne i seng, da der hele tiden vil blive fyld op, og dine gæster kan tage lige så mange gange de vil. En af ulemperne kan dog være, at siden alle spiser i et forskelligt tempo, vil mange ofte ikke spise på samme tid, hvilket vil skabe meget trafik i lokalet, og der vil ikke være lige så meget ro omkring selve spisningen.

Hvordan og hvilke drikkevarer ønsker du?

Restauranter tilbyder ofte forskellige muligheder ift. drikkevarer. Der kan være mulighed for forudbetalt antal drikkevarer, hvor du inden julefrokosten aftaler et antal genstande. Der kan også være den mulighed, at man efter julefrokosten betaler per genstand, der er blevet bestilt. Yderligere tilbyder nogle restauranter fri bar hele aftenen til en fast pris per person.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer