Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Roskilde 2023

Søg blandt mere end 600 steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Udfyld formularen med dine behov til en julefrokost i Roskilde. Herunder kan du komme ind på ønsker til menu, omgivelser og placering.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

Vi undersøger markedet, og gør os umage for at finde netop de steder til en julefrokost i Roskilde, der bedst matcher din beskrivelse.

De kontakter dig med deres bud på en julefrokost i Roskilde

Herefter vil du blive kontaktet af 3 steder, som vil afgive deres tilbud. Nu er det op til dig at vurdere, om en af stederne skal danne ramme om din julefrokost.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om afholdning af julefrokost i Roskilde

Der findes flere løsninger, når det kommer til spørgsmålet om drikkevarer i forbindelse med en julefrokost. Det er centralt at forholde sig til, om gæsterne selv skal betale for drikkevarer, eller om man som arrangør ønsker at finansiere dette f.eks. igennem fri bar. Alternativt kan man give gæsterne de to første drinks, og derefter overlade betalingen til dem selv.

For mange har omgivelserne til en julefrokost meget at sige. I Roskilde har du mulighed for at afholde julefrokost i centrum af byen, som igennem december er fuld af liv. En julefrokost i Roskilde midtby har samtidig en placering, der gør den let tilgængeligt med offentlig transport via bus eller tog. Alternativt kan man holde julefrokost i oplandet til Roskilde, hvor der mange steder er plads til at forme julefrokosten efter smag og behov.

Mens nogle julefrokoster slutter stille og roligt af i løbet ad aftenen, kan andre julefrokoster være en lang fest til solen står op. Det er derfor en god idé at gøre sig tanker omkring, hvor lang tid man forventer, at julefrokosten kommer til at vare i forhold til leje af lokaler og forplejning. Er man usikker på, hvad der er stemning for i løbet af aften, kan man booke indtil lokaler indtil et givent tidspunkt og derefter vurdere, om festen skal trækkes over i privaten eller ud i nattelivet. Ved man allerede på forhånd, at der skal være fest natten lang, er der flere steder i Roskilde, som kan facilitere den slags julefrokoster. 

På EventButler har vi gjort det nemt at overskue, hvilken forplejning der kan bestilles de steder, hvor man kan booke en julefrokost. Klik dig ind på forplejningspakker de enkelte steder og se hvilken mad, drikke og lokaleleje der er indeholdt.

EventButler kan hjælpe dig med at planlægge en julefrokost

Nærmer julen sig og skal årets julefrokost i Roskilde-området planlægges? Du kan nemt og hurtigt benytte filtreringen, hvor du vælger, hvilke kriterier du har til stedet for din julefrokost, og herefter læse mere, se prispakker og billeder samt anmode de enkelte om et tilbud. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, hvortil du vil få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på din julefrokost i Roskilde.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement