Julefrokost Roskilde

Afhold julefrokost i Roskilde

Nærmer julen sig og skal årets julefrokost i Roskildeområdet planlægges? Du kan nemt og hurtigt benytte filtreringen herunder, hvor du vælger, hvilke kriterier du har til stedet for din julefrokost, og herefter læse mere, se priserpakker og billeder samt anmode de enkelte om et tilbud. Du kan også udfylde formularen, hvortil du vil få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på din julefrokost i Roskilde.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en julefrokost i Roskilde

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Udfyld formularen med dine behov for en julefrokost i Roskilde. Det kan være ift. menu, omgivelser og evt. underholdning.

Vi finder de bedste, til at opfylde dine ønsker

EventButler søger markedet igennem og finder de tilbud, som vi mener vil ramme din beskrivelse bedst.

De kontakter dig med deres bud på en julefrokost i Roskilde

Herefter vil du blive kontaktet af tre steder, som vil afgive deres tilbud, hvortil du helt selv vælger, hvilket der passer bedst for dig og din julefrokost.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Værd at overveje inden julefrokosten i Roskilde

Skal der være fri bar til julefrokosten?

Der er mange måder at organisere drikkevarer på under julefrokosten. Man kan vælge at afholde julefrokosten på et hotel, en restaurant, café eller kro, hvortil der kan tilbydes, at gæsterne frit kan få serveret drikkevarer hele aftenen til en fast pris. Nogen vælger også, at alle drikkevarer inden et bestemt klokkeslæt er gratis og andre gange køber gæsterne selv, fra egen lomme.

Hvilke omgivelser ønskes der for julefrokosten i Roskilde?

For nogen har omgivelserne en stor betydning, mens det for andre har mindre stor betydning. Overvejelser omkring omgivelserne kan blandt andet være tæt på diskoteker, offentlige transportmuligheder, eller et bestemt sted, man ønsker skal være nærliggende. Derudover kan den omkringliggende natur også have en betydning for nogen, mens andre ønsker at være inde i centrum af Roskilde.

Hvor længe ønsker du julefrokosten skal vare?

Nogle julefrokoster slutter til midnat, mens andre varer ved til solen står op. Det kan dog være fornuftigt at overveje, hvor længe man nogenlunde forventer, at julefrokosten skal vare. I Roskilde er der muligheder for at finde et lokale eller sted at holde sin julefrokost, hvor man kan feste hele natten. Der findes til gengæld dog også steder, hvor der forventes ro på et bestemt tidspunkt. Derfor er det fornuftigt at overveje, om det ikke har nogen betydning, at festen senest skal slutte kl. 00.00 fx, eller om man gerne vil have muligheden for at høre høj musik hele natten.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer