Eventbutler logo

Årets julefrokost i Silkeborg 

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres julefrokost

Du skal blot udfylde formularen, med dine ønsker for årets julefrokost i Silkeborg. Det kunne f.eks. være hvis I har nogle specifikke krav til størrelsen af lokalet, eller selve aftenens forløb.

Vi finder de bedste løsninger til jer

Vi finder de tre steder, som kan give det bedste tilbud på netop jeres julefrokost i Silkeborg.

De kontakter dig med deres bud på jeres julefrokost i Silkeborg

Du modtager tilbuddene per mail eller telefon, hvorefter du vælger det tilbud, som er det bedste match for jeres julefrokost.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlæg årets julefrokost i Silkeborg

Drikkevarer til julefrokost? 

Det er forskelligt fra julefrokost til julefrokost, hvad man gør med drikkevarer. Til nogle julefrokoster får gæsterne selv lov ar betale, hvor der til andre julefrokoster er fri bar hele natten. Derudover er der også alt det indimellem, hvor man f.eks. kan vælge at, der er fri bar indtil et bestemt tidspunkt, hvorefter gæsterne selv betaler for resten. Der er fordele og ulemper ved begge valg. Fordele ved at vælge fri bar hele natten er, at gæsterne helt sikkert vil være rigtig tilfredse, og med garanti vil give den gas. Ulemperne ved dette kan dog være, at det for nogen kan tage overhånd og man til tider vil opleve mange halvfyldte glas i slutningen af aftenen.

Hvordan vil i holde julefrokosten i Silkeborg? 

I Silkeborg er der alt fra små lokaler til helt store festsale. Der er både til de formelle og uformelle julefrokostarrangement. Om man er til det ene eller det andet, så kan det lade sig gøre i Silkeborg. Før det besluttes hvor I vil holde jeres julefrokostarrangement, er det dog en god idé, at have en klar idé om hvor mange deltagere der kommer, så I har en anelse om, hvor stort et lokale i cirka skal lede efter. Endvidere er det også værd at overveje, hvilke omgivelser I ønsker. Skal det være det lidt uformelle og hyggelige, eller vil I gerne holde en formel julefrokost.

Hvornår på dagen skal julefrokosten foregå? 

De fleste julefrokoster bliver afholdt med start først på aftenen. Dette behøver dog ikke være tilfældet i alle situationer, men tidsrummet for julefrokosten kan med fordel blive fastlagt, inden man planlægger videre. Derudover kan det også for nogle julefrokoster ønskes, at den skal fortsætte hele natten. Nogle steder har en lukketid på et bestemt tidspunkt, mens man for andre steder kan feste til næste morgen. Det er derfor vigtigt at få overvejet, hvornår jeres fest skal stoppe, så I ikke pludselig bliver lukket ned.

Ønsker til selve menuen? 

Til en julefrokost ses en julemenu i mange forskellige former. Nogle kører en helt traditionel julemenu, med frikadeller, tarteletter, kartofler, hamburgerryg, rødkål mv. For andre julefrokoster kan menuen også se meget anderledes ud, f.eks. i form af en mere moderne fortolkning af den klassiske danske julemad.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement