Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Slagelse 2023

På EventButler får du det største overblik over steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til en julefrokost

Giv en kort beskrivelse af hvad I har af ønsker til jeres julefrokost i Slagelse. Det kunne f.eks. være, hvis I har nogle specifikke ønsker til menuen, selve stedet eller omgivelserne.

Vi finder de bedste tilbud i Slagelse og omegn

Vi finder de tre steder, som vi tænker, vil vække størst interesse for dig, og som bedst efterlever de krav, du har til en julefrokost i Slagelse. 

De kontakter jer direkte med et bud på jeres julefrokost

De tre steder vil kontakte jer, og herefter vælger du helt selv, om en af stederne skal afholde jeres julefrokost.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en julefrokost i Slagelse

Krav til lokalernes størrelse afhænger i høj grad af, hvor mange gæster der deltager i julefrokosten. På EventButler kan du filtrere din søgning på baggrund af antallet af deltagere. Lokalerne skal naturligvis kunne rumme gæsterne, men det kan være relevant med ekstra plads, hvis der skal foregå aktiviteter. I løbet af en julefrokost opstår der ofte stemning for at danse, og i det tilfælde kan det være bekvemt, hvis der er plads i lokalet til et dansegulv. 

Selvom julefrokosten afholdes i Slagelse, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at samtlige gæster har bopæl i byen. Slagelse er geografisk set godt placeret i forhold til offentlige transportmidler, da gæster igennem DSB kan bestille togbilletter til Slagelse med en direkte forbindelse fra store byer som København, Odense, Aarhus og Aalborg. Fra Slagelse og omegn kan man finde den relevante busrute til julefrokoststedet ved at bruge Rejseplanen.

Underholdning kan være med til at sætte stemningen til en julefrokost. Mest populært er den klassiske pakkeleg, hvor gæsterne med kast af en terning konkurrerer om medbragte pakker. Ønsker man underholdning, der henvender sig særpræget til netop jeres forsamling, kan man f.eks. lave en quiz på Kahoot med udgangspunkt i gæsterne.

Det kan anbefales at booke lokaler til en julefrokost i god tid, hvis man har et specifikt sted i tankerne. Særligt i højsæsonen for julefrokoster, skal man bestille tidligt, da de populære steder hurtigt bliver optaget. Højsæsonen spænder over sidste uge af november og frem til midten af december. 

EventButler er dit værktøj til at booke et sted til en julefrokost

Når juletiden nærmer sig, betyder det for mange også planlægning af en julefrokost. Det er her, vi kan hjælpe dig. Du kan nemt og hurtigt starte en søgning, der kan filtreres ud fra dine kriterier til en julefrokost i Slagelse. Mangler du inspiration, er det også muligt at udfylde vores tilbudsformular, hvor vi undersøger hvilke steder i Slagelse og omegn, der bedst matcher dine forventninger til en julefrokost. 

 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement