Julefrokost Slagelse

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i Slagelse

Hvad end du søger en julefrokost inde i Slagelse centrum, eller foretrækker smukke naturlige omgivelser, kan vi matche dine ønsker med tilbud fra vores samarbejdspartnere. Du modtager 3 tilbud fra vores dygtige samarbejdspartnere, som blandt andet består af hoteller, restauranter, cateringfirmaer, kroer og eventbureauer. De skræddersyer et tilbud til dig, som opfylder dine behov.

  • Spar tid på planlægningen
  • Få en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Tilbud inden for 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på julefrokoster i Slagelse

Indsend en beskrivelse af
jeres julefrokost i Slagelse

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres julefrokost i Slagelse

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Sådan finder du det perfekte sted til at holde jeres julefrokost i Slagelse

Hos Eventbutler samarbejder vi med restauranter, hoteller, kroer og cateringkøkkener i Slagelse og resten af Danmark. Du skal blot sende dine krav ind til os, hvorefter vi gennemgår dem og sender derefter din forespørgsel videre til de 3 steder i Slagelse, som passer jeres ønsker. Vores service er uforpligtende og gratis. Det sikrer, at du får den rette pris og kvalitet på din julefrokost. Har du spørgsmål eller brug for råd når du skal planlægge din julefrokost så tøv ikke med at kontakte os på chatten, telefon eller per e-mail.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvor mange deltager i julefrokosten?

Det er en god idé at overveje, hvor mange gæster, der egentlig deltager i julefrokosten. Det kan have stor betydning for størrelsen på lokalet, valg af menu og budgettet.

Hvilken dato skal julefrokosten holdes?

Det er vigtigt, at du har en idé om, hvilken dato julefrokosten skal afholdes. På den måde kan du være sikker på kun, at få tilbud fra relevante samarbejdspartnere, som er ledige på den givne dato.

Hvad er budgettet for den kommende julefrokost?

Der kan være stor forskel på, hvad der forventes til en julefrokost. Nogle ønsker drikkevarer og mad inkluderet, mens andre blot skal bruge lokalet. Derfor er det vigtigt, at du klarlægger et budget, som omfatter de præferencer, du har til festen.

Præferencer for mad og drikke

Beskriv gerne, hvis nogle af deltagerne er veganere eller har allergier, så stederne kan inkludere en alternativ julemenu til dem i deres tilbud. Beskriv også om drikkevarerne er på egenbetaling fra gæsterne eller om det er ad libitium.

Skal der være underholdning og musik?

Underholdning og musik til årets julefrokost, fordi det er med til at skabe en rigtig god stemning. Det kan for eksempel være en stand-up komiker, et live band eller noget helt tredje. Alt er muligt, i skal blot beskrive jeres tanker og ønsker.

Specifikke præferencer for omgivelser og lokaler

Hvis I har nogle specifikke ønsker til omgivelserne og lokalerne for julefrokosten, er det vigtigt, at I beskriver dette. På den måde kan i være sikre på kun, at modtage tilbud fra de af vores samarbejdspartnere, som opfylder jeres ønsker.

Fordelene ved at bruge EventButler, når der skal planlægges julefrokost i Slagelse

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du modtager