Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Sønderborg 2023

Søg blandt 600+ steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til en julefrokost

Angiv hvilke kriterier og ønsker du har til at holde den perfekte julefrokost i Sønderborg. Det kan være ift. lokation, rammer, menu og drikkevarer.

Vi finder de steder, som bedst kan efterleve jeres ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og undersøger hvilke steder, der kan opfylde jeres krav og ønsker bedst muligt.  

De kontakter dig med deres bud på jeres julefrokost

Modtag op til tre tilbud indenfor få dage efter du har sendt en forespørgsel. Herefter er det op til dig at vurdere, om du ønsker at takke ja til et af tilbuddene på en julefrokost.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af en julefrokost i Sønderborg

Prisen på en julefrokost i Sønderborg spænder bredt afhængig af antallet af gæster, valg af forplejningspakke og varigheden af arrangementet. Du finder prisen på en julefrokost ved at klikke på julefrokostpakken det enkelte sted. Her får du også oplyst, hvad der er indeholdt i julefrokostpakken med hensyn til forplejning. Prisen på en julefrokostkuvert i Sønderborg er typisk imellem 400 kr. og 1200 kr. inklusive fuld forplejning.  

Du kan overveje, om der skal planlægges en aktivitet for forsamlingen inden selve julefrokosten starter. Hvis I er samlet som virksomhed, kan det være en god idé at begynde dagen med teambuilding. Her kan man få samlet sine medarbejder omkring fællesskabende aktiviteter og øvelser, hvilket skaber et godt afsæt for en hyggelig julefrokost. Du kan blive klogere på hvilke steder i Sønderborg, der tilbyder teambuilding ved at klikke her. Er der tale om en julefrokost i privat regi? Så kan man overveje at besøge en af byens seværdigheder- eller attraktioner inden festen starter. 

Det er ikke alle julefrokoster i Sønderborg, hvor samtlige gæster er bosiddende i byen. I tilfælde af at gæster kommer langvejs fra, er det en god idé at undersøge mulighederne for transport til og fra byen. Ofte ønsker deltagere ikke at køre i egen bil i forbindelse med en julefrokost, da man er nødsaget til at holde sig ædru. Hvis gæsterne foretrækker at komme hjem når julefrokosten er slut, kan det derfor være en god idé at finde et sted, som er let tilgængelig med offentlig transport. En alternativ løsning er at booke julefrokosten et sted, hvor der også er mulighed for overnatning

Det er som udgangspunkt altid en god idé at arrangere underholdning til en julefrokost. Du kan overveje, om I selv skal stå for underholdningen med f.eks. traditionsbundne aktiviteter som pakkeleg og fællessang. Ønsker du, at der skal foregå noget ekstraordinært, kan man hyre livemusik, en komiker eller en entertainer. 

Hvis I er en mindre forsamling, hvor der efterspørges topkvalitet af underholdning eller musik, kan man overveje at booke pladser til et fælles julefrokostarrangement. Fordelen ved et fælles julefrokostarrangement er, at der kan hyres berømte musikere, komikere eller forestillinger til en budgetvenlig kuvertpris.  

Brug EventButler til at finde et sted til en julefrokost i Sønderborg

Skal du holde julefrokost i Sønderborg? Med EventButler får du et overblik over muligheder for afholdelse af en julefrokost, uanset om det er en restaurant eller hotel du søger. Igennem oversigten kan du læse om stederne og deres julefrokostpakke samt kontakte dem direkte for et tilbud. Hvis du har brug for idéer, tilbyder vi at indhente op til tre tilbud på din julefest i Sønderborg på baggrund af dine ønsker og krav.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement