Eventbutler logo

Find den bedste julefrokost ud af huset

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til jeres julemenu

Hvad er dine krav og kriterier for at opnå den perfekte julefrokost ud af huset? Beskriv blot disse og indsend dem til os.

Vi finder de bedste til opfylde jeres krav

Efter du har sendt dine ønsker til os, vil vi bearbejde din forespørgsel og finde de bedste muligheder til din julefrokost.

De kontakter dig med deres bud en julefrokost ud af huset

Nogle få dage efter vil du modtage op til tre tilbud fra de bedste leverandører af en julefrokost ud af huset, som imødekommer dine behov på bedste vis. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser til jeres julefrokost mad ud af huset

Hvilken og hvor stor en julemenu forventer du?

Den største beslutning til en julefrokost er valg af menu. Ønsker du en julefrokost buffet ud af huset eller ønsker du en tre retters menu som portionsanrettes til din julefrokost? Der er forskel på hvilken form for servering, du vælger i forhold til priser m.m. Derfor er det værd at overveje, hvilken form for servering du ønsker. Yderligere bør du overveje om du ønsker, at der skal serveres natmad inden gæsterne tager hjem og hvis dette er tilfældet, hvilken slags natmad du foretrækker.

Hvilke drikkevarer ønskes der til jeres julefrokost?

Man kan også få leveret drikkevarer fra stedet, som leverer maden ud af huset, men typisk vælger man selv at stå for denne del. Vin, øl og vand og long drinks, er typiske overvejelser til en julefrokost. Ønsker man drikkevarer leveret sammen med maden, kan de fleste steder dog lave en rigtig god pris på denne del.

Hvad får man for pengene? 

Alt efter hvorfra, hvordan og hvilken mad du bestiller til din julefrokost ud af huset, varierer prisen også derefter. Priserne går typisk fra 89 kr. til omkring 500 kr. pr. kuvert. Her er den billige kuvert en meget skrabet løsning, og man skal her ikke lade julemenuen være omdrejningspunkt for aftenen. Hvis man ønsker noget ekstraordinært og ekstravagant i form af flere retters gourmet julefrokost mad ud af huset, ligger man i den anden ende af prisintervallet. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement