Eventbutler logo

Find årets julefrokost i Vejle

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres krav til julefrokosten i Vejle

Beskriv i formularen, hvad du ønsker for din julefrokost i Vejle. Det kunne f.eks. være krav til menuen, og hvorvidt denne skal vær portionsanrettet eller buffet.

Vi finder de bedste til at opfylde jeres ønsker

Vi kan kontakte dig ofte med opfølgende spørgsmål, hvorefter vi indenfor et par dage, har fået bekræftet op til 3 steder i Vejle, som vil tilbyde jer at afholde årets julefrokost.

De kontakter jer med deres bud på en julefrokost i Vejle

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder i vejleområdet, som kan opfylde dine ønsker, og gøre din julefrokost i Vejle til noget særligt.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Gode overvejelser til din julefrokost i Vejle

Hvor mange gæster kommer der?

Antallet af gæster kan have stor betydning for mulighederne for din julefrokost. Det påvirker blandt andet hvilket lokale festen ender med at blive afholdt i, hvilken slags servering af mad som vil give bedst mening, hvilket budget der er realistisk og eventuelt hvor man kan tilbyde sine gæster overnatning.

Hvad skal du tænke over ift. lokalet?

Når det kommer til valget af lokale, er det vigtigt først at have styr på hvor mange deltagere, der vil være, da dette har meget at sige i størrelsen, der vælges. Vejle har mange muligheder, både til store forsamlinger, og mindre grupper. Her kan specielle ønsker om opsætning af borde og stole også have betydning. Ønskes der at sidde ved runde borde, kan det betyde at man har brug for mere plads, end hvis man vil sidde ved langborde. Derudover ønsker du måske et stort dansegulv, en scene eller bar, som også kan tages med i overvejelserne.

Hvilken mad skal vi have til julefrokosten?

Nogen vælger den helt traditionelle julemad, som blandt andet kan byde på flæskesteg, brunede kartofler, brun sovs, tarteletter eller frikadeller. Andre tænker i lidt andre baner, og ønsker en helt anden menu til julefrokosten, måske en mere moderne fortolkning af den klassiske julemenu. Dette kan også påvirke hvilket sted man eventuelt ønsker at afholde julefrokosten, da de forskellige steder typisk af forskellige tilbud ift. en julemenu.

Hvad kan jeg forvente af budgettet til en julefrokost i Vejle?

Budgettet kan variere fra julefrokost til julefrokost. I Vejle er der forskellige pristilbud, om man ønsker det ene eller det andet. Dog er det en god ide at have in mente, at jo mindre man sætter prisen pr. kuvert, jo færre muligheder har man, da mange steder i Vejle området ønsker at tilbyde en rigtig høj kvalitet både ift. menu og omgivelser. Det skal dog nævnes, at Vejle byder på steder, som kan imødekomme de fleste prisniveauer.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement