Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Viborg 2023

På EventButler får du det største overblik over steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres ønsker til stedet i Viborg

Beskriv i formularen de ønsker du har til en julefrokost i Viborg. Herunder kan du komme ind på dine præferencer til menu, rammer og om der skal være overnatning på stedet. 

Vi finder de bedste til netop jeres julefrokost

På baggrund af din beskrivelse gør vi os umage for at finde de tre steder i Viborg, der bedst kan imødekomme dine forventninger til en julefrokost.

Du kontaktes med et bud baseret på jeres ønsker

Når vi har findet de tre perfekte steder til din julefrokost, tager vi kontakt til stederne og beder dem om at sende et tilbud til dig. Du modtager tilbuddene per mail eller telefon, hvorefter du selv kan vurdere, om du ønsker at gå videre med et tilbud. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af en julefrokost

De fleste julefrokoster starter sen eftermiddag og slutter omkring midnat. Du kan dog overveje, om du foretrækker at holde julefrokost et sted, hvor lokalerne også kan bookes i nattetimerne. Det betyder, at gæsterne kan nyde hinandens selskab og give den gas uden at bekymre sig om, at festen slutter for tidligt. Til det formål er det en god idé at overveje, om julefrokosten skal foregå et sted i nærområdet omkring Viborg, der er mere isoleret fra tætbeboede områder. 

Forudsætningerne for at arrangere en succesfuld julefrokost er vidt forskellige afhængig af størrelsen på forsamlingen. Først og fremmest skal lokalets størrelse naturligvis passe til antallet af gæsterne. Derudover kan man overveje, om der i en stor forsamling er brug for et sceneområde, mikrofon og højtaleranlæg. Til mindre julefrokoster med færre gæster, kan det være en god idé med et mindre lokale f.eks. på en restaurant eller kro, hvilket kan give julefrokosten en hyggelig og intim stemning. 

Du har mange muligheder, når det kommer til forplejning til en julefrokost i Viborg. På EventButler kan du se, hvad der er indeholdt af forplejning i prispakkerne på de enkelte steders side. De fleste foretrækker en traditionel julemenu med velkendte retter som; flæskesteg, tarteletter, rødkål osv. Det også muligt at finde steder i Viborg med mere nymoderne fortolkninger af julemad. Uanset om du ønsker gammeldags julemad eller noget mere moderne til din julefrokost, så har vi på EventButler en løsning til dig.

Til nogle julefrokoster betaler arrangøren for drikkevarer. Det forekommer oftere ved firmajulefrokoster fremfor private julefrokoster. Man kan også vælge at overlade betaling af drikkevarer til gæsterne. Fordelen ved at vælge en fri bar er, at gæsterne naturligvis vil opleve en stor tilfredshed hos gæsterne over at kunne slippe tøjlerne og feste igennem. Ulempen ved en fri bar er, at det er en omkostningstung løsning, og at der i slutningen af arrangementet kan stå mange halvtomme glas tilbage. 

En julefrokost i Viborg spænder bredt i forhold til pris, og afhænger af flere faktorer som f.eks. valg af lokation, tidsramme og forplejning. En prisvenlig julefrokost i Viborg med lokale og forplejning koster i omegnen af 400 kr. per kuvert. Ønsker man noget mere eksklusivt og formelt, kan man forvente en pris per kuvert på op imod 1200 kr. På EventButler kan du klikke dig ind på de enkelte steders side for at se, hvad der er indeholdt af forplejning i stedernes prispakker. 

EventButler hjælper dig med at finde en julefrokost i Viborg

Om du skal holde en julefrokost i Viborg med kollegaerne, studieklassen, fodboldholdet eller familien, så har Viborg mange muligheder. Hos EventButler kan du nemt og hurtigt benytte dig af filtreringen nedenfor, hvor du kan se muligheder, som opfylder netop dine ønsker til en julefrokost i Viborg. Endvidere er det muligt for dig at udfylde vores formular, og så vil vi finde frem til de tre bedste steder, som opfylder dine krav til din julefrokost.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement