Kick-off

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres kick-off møde

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres kick-off bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på jeres kick-off

Indsend beskrivelse af
jeres kick-off

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres kick-off

I vælger et af de 3 tilbud og holder et fantastisk kick-off event

Det skal være overskueligt og nemt
at finde de perfekte rammer for jeres kick-off

Et kick-off arrangement er ofte en årlig begivenhed i de fleste større organisationer. Dette er et særligt event for de fleste medarbejdere i organisationen, der kan strække sig over alt fra en dag til flere dage. Der er flere og flere organisationer, der vælger at afholde kick-off møder, da det er en effektiv måde at samle alle medarbejdere i organisationen på og derigennem skabe værdi og motivation. Der er ikke kun én opskrift på et succesfuldt kick-off arrangement, men ofte er programmet tilrettelagt med ledelsesmøder, teambuilding indslag og en masse aktiviteter, som bidrager til hyggeligt socialt samvær. 

Hos EventButler matcher vi jer op med 3 aktører, der kan skabe de perfekte rammer for jeres kick-off møde. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for jer at holde det perfekte kick-off arrangement. Det er enkelt, hurtigt og uforpligtende at modtage op til 3 kvalificerede tilbud på jeres kick-off møde.

Vores brugere er glade for os

Kick-off arrangementer i alle størrelser og til alle behov

Kick-off arrangementer i alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere kick-off møder i alle størrelser. Vi har en stor aktørbase bestående af mere end 100 udvalgte samarbejdspartnere i Danmark, som kan servicere jeres kick-off arrangement uanset størrelse, lokation og budget. Hos EventButler har vi ekspertise med alle former for kick-off møder, som blandt kick-off arrangementer i nærheden af naturen, centralt i storbyerne, med og uden overnatning samt meget andet. Det vigtigste for os er, at du bliver matchet op med 3 professionelle aktører, der kan levere et skræddersyet kick-off event, der matcher præcis jeres behov og ønsker.

Kick-off møde i de rigtige omgivelser

Det at vælge de rigtige omgivelser til et kick-off arrangement kan for de fleste godt være svært, da det for mange ikke er noget man planlægger og booker ofte. Yderligere, er der flere hundrede aktører på markedet, der alle kan hjælpe med at afholde et kick-off arrangement. 

Derfor kan det være utroligt tidskrævende at finde en partner, der kan skabe de rigtige omgivelser til jeres kick-off arrangement. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og så matcher vi jer op med 3 aktører, der sikrer, at I får et fantastisk og uforglemmeligt kick-off arrangement i de rette omgivelser.


Kick-off møder i hele Danmark

Vi har matchet organisationer og aktører op over hele Danmark, og været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige kick-off arrangementer på Sjælland, Fyn & Jylland i byer som Århus, København, Odense og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker et kick-off hos jer, på et slot, med overnatning, eller i midten af en storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I kun modtager kvalificerede og relevante tilbud fra op til 3 aktører, som kan tilfredsstille og indfri jeres forventninger om et vellykket kick-off arrangement. Det eneste du behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktør og holde et succesfuldt kick-off arrangement.

3 tilbud på kick-off møder i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres kick-off

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres kick-off

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får