Konference Århus

Find konferencelokaler til din konference i Århus

Skal du holde en konference i Århus, kan du her få et overblik over konferencecentre og steder med konferencelokaler. Du kan starte din søgning nedenfor, hvor du hurtigt og nemt kan finde frem til de konferencesteder, som matcher din konference. Du også kan udfylde tilbudsformularen med en beskrivelse af konferencen, hvorefter du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencesteder i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Beskriv de præferencer og forventninger, som du har til dit konferencested i Århus.

Vi finder rette konferencelokaler i Århus

Vi gennemgår dine forespørgsel og kontakter dig måske med uddybende spørgsmål. Herefter finder vi de 3 bedste tilbud, som matcher din konference.

De 3 udvalgte konferencesteder i Århus sender dig et tilbud

Efter højest et par dage vil du høre fra konferencecentre og steder med de rette konferencelokaler i Århus til din konference.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af konferencelokale i Århus

Hvor er det perfekte sted i Århus, for din konference?

Smilets by rummer rigtig mange dejlige konferencesteder både med mulighed for meget store og formelle konferencer men også konferencesteder i mindre intime omgivelser. Det er også en god ide at overveje deltagernes primære transportvalg til og fra stedet, da dette kan have betydning for, om det giver god mening at afholde midt i Århus C, eller om udkanten af Århus også kan være en mulighed. I Århus finder man også konferencecentre med strand, natur, byliv, sø og hav, hvilket også kan give en særlig stemning under selve konferencen.

Hvad skal der tilbydes til konferencen?

Det kan være forskelligt, hvad man ønsker at tilbyde sine konference gæster. Det kan fx være i form af diverse måltider, velkomstdrinks, snacks osv. Det kan også være at konferencen varer en hel dag, hvortil lidt frisk luft i et godt udemiljø kan være behageligt.

Hvilke konferencefaciliteter skal lokalerne tilbyde?

Alt efter antal deltagende kan der være forskellige behov til konferencefaciliteterne. Er det en større konference, kan det være, at man har brug for et sceneområde, mikrofon og højttalere. Antal deltagere til konferencen får naturligt også betydning for størrelsen på lokalet. Nogle konferencesteder er mere formelle end andre, hvilket også kan have sin betydning i forhold til hvilket miljø og indretning, man ønsker konferencen skal foregå i.

Skal der tilbydes overnatning til konferencen?

Når man afholder en konference i Århus, kan ønsket om overnatning være meget forskellige, alt efter hvorfra i landet man kommer. Er der behov for overnatning, det værd at overveje et af de mange konferencehoteller i Århus, så man hermed ikke bruger tid på transport til og fra konferencestedet. Det kan dog også give god mening at finde nogle nærliggende hoteller med overnatningsmuligheder, hvis man gerne vil ud i nogle mere uformelle omgivelser.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer