Find konferencelokaler på Djursland

Få overblik over konferencelokaler på Djursland og se deres mødepakker og faciliteter

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til en konference på Djursland

Kom ind på de centrale krav du har til konferencen. Herunder antal af deltagere, ønsker til konferencelokaler og om det skal være et konferencecenter med overnatning.

Vi finder de bedste konferencecentre

Vi udvælger nu tre steder til din konference, vi mener, bedst kan leve op til dine forventninger. Vi kontakter stederne, hvorefter de sender et tilbud. 

Du modtager nu tre konkrete tilbud

Du modtager tilbud fra de bedste steder med konferencelokaler, som ønsker at afvikle din konference. Du kan nu overveje, om du vil tage imod et af tilbuddene.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konference på Djursland

Overnatningsmuligheder på konferencecentret kan være et uundværligt aspekt, hvis konferenceforløbet strækker sig over flere dage, eller deltagerne kommer langvejs fra. Således slipper deltagerne for det postyr, der kan optræde i forbindelse med at booke hotel i nærområdet, samt logiske udfordringer med transport til og fra hotel. Overnatning kan både indgå som pakkeløsning med forplejning og leje af konferencelokaler, men kan også bookes separat. Klik her og se her de steder hvor konference og overnatning kan foregå under samme tag. 

Om du skal afholde konference med overnatning for en større organisation eller en i en mindre virksomhed, så finder du en god løsning via EventButler. Konferencecentre huser ofte flere typer af konferencelokaler og møderum, som hver især kan dække dine behov afhængig af præferencer til kapacitet, faciliteter og stilistiske rammer. Du kan besøge det enkelte konferencecenter på EventButler, og få indsigt i de specifikke faciliteter som er til rådighed. Kræver din konference noget ekstraordinært, eller har du anden tvivl, så gør gerne opmærksom herpå i den forespørgsel du sender til det valgte konferencecenter.

I de landlige omgivelser på Djursland er der gode forudsætninger for at afholde konference under rolige og fredfyldte forhold. Det er også en mulighed at inkorporere naturen under sin konference. Det kan tage form i en gåtur langs Djurslands smukke kyst, hvor man lader deltagerne reflektere over de temaer og problemstillinger, som har været præsenteret undervejs på konferencen.

På Djursland er der et bredt udvalg af muligheder, når kommer til hvad konferencegæster kan opleve. Udforsk f.eks. områdets skønne natur med en vandreetape på Caminodjurs, der er Djurslands version af den spanske Camino.

Find det perfekte sted til en konference på Djursland

Skal du arrangere en konference på Djursland, men mangler at finde rammerne, hvor det kan lade sig gøre? Start din søgning i oversigten og få et overskueligt overblik over mulighederne på Djursland. Alternativt kan du indsende en beskrivelse af det konferencecenter du søger i tilbudsformularen, og så finder vi op til tre konferencesteder, der kan imødekomme dine krav. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement