Konference Fredericia

Find stedet til din konference i Fredericia

Få et overblik over konferencesteder i Fredericia, ved at starte din søgning herunder. Du kan også sende din konference i udbud ved at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine præferencer. Herefter bliver du direkte kontaktet af konferencestederne, som vil afgive deres tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en konference nær Fredericia

Modtag 3 tilbud


Beskriv din forventninger til konferencen

Indsend en kort beskrivelse af dine behov og ønsker til din konference i Fredericia. Det kunne bl.a. være dine forventninger til forplejningerne under konferencen.

Vi finder de bedste til at imødekomme dine ønsker

Vores eventkonsulenter læser din beskrivelse igennem og researcher på hvilke konferencesteder, der passer bedst til din præferencer.

De kontakter dig med deres idé til din konference

Dernæst vil du via mail eller telefon blive kontaktet af de tre konferencesteder i Fredericia, som vi er kommet frem til, der matcher bedst.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din konference i Fredericia

Hvad er dine præferencer ift. placering/lokation af konferencen?

Der er mulighed for både at holde konference i centrum af Fredericia, men også lidt uden for byen og omegn. Hvad der prioriteres ved en konference er meget forskellig fra person til person. I og med at en konference både kan vare en hel dag eller over flere dage, vil det for manges vedkommende være at foretrække, at placeringen er nær et grønt område. Det giver mulighed for at gå en tur og få frisk luft eller nær indre by, så man kan opleve Fredericia. 

Skal gæsterne tilbydes overnatning?

I og med at konferencer kan vare over flere dage, kan det være en god idé at tilbyde gæsterne en overnatning eller to. Stemmer det valgte konferencested og overnatning ikke overens, ville det være essentielt at overveje at søge et hotel, kro, værelse eller hostel, som er let tilgængelig, uanset hvordan man kommer fra A til B.

Hvor stort et lokale er der brug for?

Inden man afholder en konference er det en god ide at have dannet sig et overblik over, hvor mange deltagere der kommer. Det kan nemlig have en stor betydning for helhedsoplevelsen af det, da eksempelvis et for lille lokale til for mange mennesker højst sandsynligt vil give gæsterne en dårlig oplevelse. Dernæst ville det være smart at have styr på, hvilke rekvisitter der skal bruges og om der skal ekstra borde/stole ind.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer