Find konferencelokaler på Fyn

Søg blandt de mest populære konferencecentre- og steder på Fyn og se deres prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din konference

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din konference samt, hvad du forventer af et konferencecenter på Fyn.

Vi finder de bedste til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de tre konferencecentre på Fyn, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din konference på Fyn

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ til booking af konference

Når du skal beslutte, hvor stort et lokale du får brug for, bør du først og fremmest tage stilling til, hvor mange der deltager i konferencen. Lokalet kan både komme til at føles for småt, men også for stort. Når man er afklaret omkring antallet af konferencegæster, kan man overveje, om der er behov for ekstraordinær plads. Det kan være alt fra et lokale med en scene, opstilling af netværksområde eller et separat område til spisning.

Afhængig af om du skal holde den ene eller anden slags konference, kan der være brug for forskellige ting. Er det en konference med mange gæster, som forløber over en hel dag, vil gæsterne på et tidspunkt, skulle have noget at drikke og spise. I den forbindelse kan det være en overvejelse, om man skal afholde konferencen et sted på Fyn, hvor der udover konferencelokaler er tilknyttet en restaurant. Derudover kan der være andre behov til lokalet som f.eks. direkte adgang til udearealer, AV-udstyr eller gratis parkering.

Nogle konferencer kan vare over flere dage, hvilket betyder, at det for nogle gæster kan være aktuelt med en overnatningsmulighed på stedet. Når man afholder en konference på Fyn, er der et hav af muligheder for overnatning, men skal man afholde en professionel konference, kan det ofte give god mening at vælge et konferencecenter på Fyn, da de har stor erfaring med at afvikle konferencer. Du vil i øvrigt opleve, at konferencecentre udbyder færdige konferencepakker.  

På Fyn er der mange muligheder for afholdelse af en konference. Ønsker du, at det skal være en konference i nærheden af Odense centrum, eller foretrækker du frisk luft og smuk natur, så er der rig mulighed for begge dele. At afholde konferencen i Odense kan være fordelagtigt, fordi det er centralt placeret. Det har et summende byliv samt, at der er gode muligheder for, at gæsterne kan bruge offentlige transportmidler. Hvis du forventer flere gæster kommer til at bruge offentlig transport undervejs, kan det være en god idé at informere om konkrete køreplaner via rejseplanen. Alternativt kan konferencen foregå udenfor byen i landlige omgivelser, hvor der ofte er bedre parkeringsforhold og en roligere atmosfære.

De fleste konferencesteder på EventButler har handicapvenlige lokaler. Hvis du ønsker at se hvilke konferencelokaler på Fyn, der er handicapvenlige, kan du klikke her.

Hvis du gør dig tanker omkring, at gæsterne skal have et frirum under konferencen, er det oplagt at oplyse gæsterne om relevante seværdigheder og udflugter, man kan finde på Fyn. Blandt de mest populære er: Egeskov Slot, Odense Zoo og H.C. Andersen Hus

Find et sted at afholde konference på Fyn

På Fyn er der mange konferencecentre og steder med konferencelokaler. Om du er til nogle bestemte omgivelser, har brug for et bestemt lokale, noget mad og drikke osv., så får du her overblikket over de bedste konferencelokaler på Fyn. Du kan benytte søgefelter, for at få et overblik over mulige konferencelokaler på Fyn.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement