Eventbutler logo

Afhold din konference på Fyn

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din konference

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din konference samt, hvad du forventer af et konferencecenter på Fyn.

Vi finder de bedste til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de tre konferencecentre på Fyn, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din konference på Fyn

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af konferencelokaler på Fyn 

Hvor stort et konferencelokale har du behov for? 

Når man skal finde ud af, hvor stort et lokale der er brug for, bør man først og fremmest tænke over, hvor mange der skal med til konferencen. Når man er til en konference, kan lokalet både komme til at føles for småt, men også for stort. Efter man har fundet ud af, hvor mange gæster der kommer til konferencen, kan man overveje, om man har brug for et lokale med plads til scene, ekstra bordpladser til noget mad og drikke, og hvad du ellers har brug for, søger et konferencecenter på fyn. 

Hvad har jeg brug for under konferencen? 

Om du skal afholde den ene eller den anden slags konference, kan der være brug for forskellige ting. Er det en konference med en masse gæster, som skal være der over en hel dag, vil gæsterne på et tidspunkt, skulle have noget mad og drikke. I den forbindelse kan det være en overvejelse, om man skal afholde konferencen et sted på Fyn, hvor der er en tilknyttet restaurant eller andre muligheder for mad og drikke. Derudover kan der være andre behov til lokalet, som f.eks. direkte adgang til udearealer, projektor, mikrofon, højtaler osv. 

Hvornår skal man vælge et konferencecenter på Fyn? 

Nogle konferencer varer over flere dage, hvortil det for nogen betyder, at overnatning giver god mening under konferencen. Når man afholder en konference på Fyn, er der et hav af muligheder for overnatning, men skal man afholde en professionel konference, kan det ofte give god mening at vælge et af de mange konferencecentre på Fyn, da de har stor erfaring, og ofte også har færdige konferencepakker.Skal der afholdes en større konference, kan det også give god mening at vælge et konferencecenter på Fyn til opgaven.

Hvor på Fyn skal konferencen afholdes? 

På Fyn er der mange muligheder for afholdelse af en konference. Ønsker du, at det skal være en konference i nærheden af Odense centrum, eller foretrækker du frisk luft og smuk natur, så er der rig mulighed for begge dele. Det er typisk overvejelser som offentlig transportmuligheder, parkeringsmuligheder og hvorvidt man sætter pris på byliv eller natur omkring sig under konferencen.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement