Konference Aalborg

Find konferencelokaler til din konference i Aalborg

Er du jagt efter stedet til din konference i Aalborg? Du kan via filtreringen nedenfor begynde din søgning, og hurtigt danne dig et overblik over de steder, som kan afholde din konference i Aalborg. Du kan også sende din konference i udbud ved at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi indhenter 3 gratis tilbud fra konferencesteder, som opfylder dine ønsker. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din konference i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til konferencen

Indsend en beskrivelse af dine behov og ønsker for din konference i Aalborg. Det kunne f.eks. ønsker til størrelsen på lokalet.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

Vi behandler din forespørgsel og tager kontakt til tre samarbejdspartnere, som vi mener, matcher dine behov. 

De kontakter dig med deres bud på din konference i Aalborg

Du bliver kontaktet via mail eller telefon af vores samarbejdspartnere, som vil afgive deres tilbud angående konferencen. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Relevante overvejelser inden valg af konference

I hvilke omgivelser ønsker du din konference skal foregå? 

Inden valg af konference er det væsentligt at gøre sig overvejelser om, hvor man rent geografisk set, ønsker konferencen skal foregå. Er det en konference der varer over flere dage, ville det for nogle deltagere være en fordel, at konferencecentret er beliggende i naturskønne omgivelser, da der så er rige muligheder for få frisk luft. Er det en konference, der kun varer én dag, kan det for nogle være rart, at der ikke er langt til og fra transport- og indkøbsmuligheder. 

Ønskes der forplejning under konferencen? 

Det kan være en god idé at gøre sig tanker omkring, hvad og om der overhovedet ønskes forplejning inkluderet under konferencen. Hvis konferencens varighed spreder sig over flere dage, vil der naturligvis være brug for forplejning og måltider. Varer den kun over nogle timer, kan man forventningsafstemme, om det er nødvendigt eller ej. Under stort set alle konferencer er der mulighed for at få vand, kaffe og the, snacks og frugt. 

Hvornår skal konferencen finde sted? 

Det er værd at overveje hvornår konferencen skal finde sted i forhold til udbuddet af steder, hvor konferencen skal holdes. I feriesæsoner er der risiko for, at mange steder i forvejen er booket, og det kan være svært at finde det helt rigtige sted til dig. Derfor er det en god idé at holde konferencen uden for de store ferie uger.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer