Eventbutler logo

Find og book konference i Midtjylland

Hos EventButler får du et stort overblik over konferencesteder

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til en konference i Midtjylland

Indsend formularen med en beskrivelse af dine krav og forventninger til konferencefaciliteterne. Her kan du komme ind på, hvor I Midtjylland du ønsker at afholde konferencen, præferencer til menuen samt den forventede tidsramme.

Vi finder de bedste konferencesteder i Midtjylland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencecentre i Midtjylland, som bedst kan opfylde dine ønsker.

De kontakter dig med deres bud på din konference

Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste konferencesteder i Midtjylland, hvorefter du selv vælger, om af buddene kan efterkomme dine ønsker.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en konference i Midtjylland

Behov til konferencefaciliteterne er typisk forbundet med antallet af gæster, hvor konferencen afholdes samt hvilke aktiviteter der skal foregå undervejs. Hvis man skal afholde en mindre konference, er der ikke nødvendigvis behov for et konferencecenter, men i stedet et hotel eller en restaurant. Hvis konferencen afholdes for en større forsamling, kan faciliteter som et sceneområde og teknisk udstyr være relevant, så det er muligt at kommunikere effektivt til deltagerne. 

Du har mange valgmuligheder, når det kommer til hvilken forplejning, du ønsker til en konference. På EventButler kan du på det enkelte konferencesteds side se, hvilken forplejning der tilbydes. Forplejningspakkerne er forskellige fra sted til sted, men tager ofte udgangspunkt i konferencens varighed. Hvis du ønsker selv at arrangere f.eks. igennem et cateringfirma, kan du leje et lokale uden forplejning

I Midtjylland finder du konferencefaciliteter i smukke naturrige omgivelser f.eks. ved Vesterhavet eller langs Gudenåen. Det kan særlig være rart at befinde sig i den idylliske jyske natur, hvis konferencen strækker sig over flere dage, og der derfor er indlagt frirum, hvor der er mulighed for at bevæge sig omkring. Derudover er der generelt bedre parkeringsforhold til gæster, der vælger at ankomme i bil.

Du finder både store og små konferencesteder i byer som Århus, Herning og Silkeborg. Her er det nemt og bekvemt for gæster, der ønsker at komme til og fra konferencen med offentlige transportmidler som tog eller bus. Hvis man allerede ved, at konferencen henvender sig til et specifikt byområde, kan det også være rart for gæster, hvis de slipper for at bruge meget rejsetid på at komme frem. Derudover er det en fordel at afholde det i en by, hvis der er et ønske om at besøge diverse restauranter, gågader og butikker under konferencen. 

Brug EventButler til at finde de perfekte rammer til en Konference

Skal du finde stedet til din konference i Midtjylland? Få her overblikket over kvalitetssikret konferencecentre i hele Midtjylland. Lav en filtreret søgning og se mere om de forskellige steder, eller send din konference udbud ved at anmode om 3 tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement