Eventbutler logo

Find konferencelokaler til din konference i Roskilde

Hos EventButler får du det største overblik over konferencesteder

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din konference

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til en konference samt, hvad du forventer af et konferencecenter i Roskilde.

Vi finder de bedste konferencelokaler i Roskilde

Vores eventkonsulenter læser din beskrivelse igennem og researcher på hvilke konferencesteder i Roskilde, der passer bedst til dine præferencer.

Konferencestederne kontakter dig med deres bedste tilbud

Når vi har fundet de tre bedste matches, vil du blive kontaktet af de forskellige konferencesteder per mail eller telefon, hvor du frit kan vælge, hvilket tilbud der tiltaler dig mest.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om at afholde en konference i Roskilde

Når man skal finde ud af, hvor stort et lokale der er behov for, bør man først og fremmest tage højde for, hvor mange der deltager i konferencen. Det er fornuftigt at finde et lokale, hvor der er plads til samtlige deltagere uden, de oplever det som trængt. 

Antallet af deltagere har meget at sige i forhold til de behov der kan være til konferencefaciliteterne. Hvis det er en større konference, kan man overveje om der er behov for plads dedikeret til en ophøjet scene med højtaler anlæg og mikrofon, så alle deltagere kan følge med. Hvis det er en længerevarende konference, kan man overveje at afholde konference et sted med adgang til et have- eller terrassemiljø. Det giver gæsterne mulighed for at bevæge sig udendørs for at trække frisk luft i konferencens frirum.

Afholdes konferencen over flere dage eller er der gæster som ikke kommer fra Roskilde-området, er det ideelt at finde et konferencested med et tilknyttet overnatningstilbud. Du kan klikke her for at se hvilke steder kan afholdes konference med overnatning. 

Er der indlagt frirum i konferencen, er det en oplagt chancen for at gæsterne kan se hvad Roskilde har at byde på. En spændende mulighed kunne være at besøge en af Danmarks betydningsfulde kirker Roskilde Domkirke.

Brug EventButler til at arrangere en konference i Roskilde

Er du jagt efter rammerne for din konference i Roskilde området? Du kan via filtreringen eller oversigtens starte din egen søgning, og hurtigt danne dig et overblik over de steder, som kan afholde en konference i Roskilde. Du kan også sende din konference i udbud ved at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi gratis indhenter 3 tilbud fra konferencesteder, som opfylder dine ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement