Konference København

Afhold konference i København

Skal du at afholde en konference i København, og måske med mulighed for overnatning, spisning, flotte omgivelser, store som små lokaler, bestemt lokation eller helt andre behov, så har vi helt sikkert løsningen til dig. Du kan via filtreringen herunder finde de steder som opfylder lige præcis dine ønsker. Du kan også bruge vores tilbudsformular, hvor du gratis og uforpligtende kan indhente 3 tilbud, eller lav en søgning, og få et overblik over alle de bedste konferencesteder i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencelokaler i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker for din konference i København.

Vi finder de bedste konferencesteder i København

Vi kigger markedet igennem, og forsøger på bedst mulig vis, at imødekomme din beskrivelse af din konference.

De kontakter dig med deres bud på din konference

Når vi har fundet de tre bedste matches, vil du blive kontaktet af de forskellige konferencesteder per mail eller telefon, hvor du frit kan vælge, hvilket tilbud der tiltaler dig mest.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser inden en konference i København

Hvilke grundlæggende behov har du brug for?

Man kan med fordel starte med at overveje om man søger et enkelt lokale, eller måske et helt konferencecenter, hvilket typisk afhænger af antal konferencedeltagere. Derefter kan et væsentligt aspekt være, om der skal være sengepladser til rådighed, og dertilhørende spisning og drikkelse.   

Placering og lokation for din konference i København

København kan føles stort, og trafikken ret intens i perioder. Derfor kan det tages med i overvejelserne, om det skal være tæt på offentligt transport, måske i Indre København, med gåafstand til diverse aktiviteter i midtbyen.

Hvilke tilknyttede konferencefaciliteter skal der være?

Det kan være meget væsentligt for dig, at overveje hvilke specifikke faciliteter du har brug for. Skal der være overnatning kan det overvejes at anvende et konferencehotel. På den måde er både konferencestedet og overnatningen samlet. Derudover ønskes det af nogen, at der eksempelvis tilbydes en aftenmenu i restauranten, muligheder for fitness, eller gode udendørs områder, som byder op til eksempelvis en gå, løbe -eller cykeltur.

Hvornår på dagen skal konferencen foregå?

Der er flere ting der er relevante at tage højde for, når du skal vælge tidspunkt for konferencen. Er det morgen, middag eller aften, så er behovene for mad og drikke forskellige. Foregår konferencen en mørk vinteraften, spiller udsigten måske ikke en lige så stor rolle, som hvis det er en lys sommerdag. 

Hvad tid på året giver bedst mening for din konference i København?

Først og fremmest handler det i høj grad om konferencens indhold og varighed. I forhold til indhold af konferencen kan vejret spille en stor rolle. Skal man lave udendørs aktiviteter, kan det overvejes hvad tid på året der passer bedst til de planlagte aktiviteter.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer