Eventbutler logo

Find stedet til din konference med overnatning

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til din konference med overnatning

Beskriv kort dine ønsker til din konference. Det kan eksempelvis være antal af overnattende, forplejning, faciliteter eller lignende.

Vi finder kun de bedste konferencesteder på markedet

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste konferencesteder med mulighed for overnatning, så du finder det helt rette sted for jer.

Du kontaktes med deres bud på din konference med overnatning

De 3 udvalgte steder kontakter dig med hver deres bedste bud på din konference med overnatning. Så er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlæg din konference med overnatning

Konferencestedets lokalitet

Har du nogle særlige ønsker i forhold til, hvor konferencestedet skal være placeret? Det kan være, det skal være på et hotel, en kro, et badehotel eller lignende i et område nær dig. Det kan også være, at selve stedet er underordnet, så længe det er omgivet af smukke naturgrønne omgivelser, i et større område med rig mulighed for udendørs aktiviteter, nær storbyen så man er tættere på bylivet eller lignende. Skal konferencen forløbe over flere dage, vil deltagerne ofte sætte pris på et konferencested, hvor der også er mulighed for overnatning, så man slipper for transporten frem og tilbage fra konferencestedet.

Konferencestedets faciliteter

Har du nogle særlige ønsker i forhold til faciliteterne på konferencestedet? Det kan eksempelvis være, at dig og dine gæster skal have separate værelser, eller du vælger at i skal sove i små grupper fordelt over et vis antal værelser. Måske skal du holde en konference, hvor du har brug for flere lokaler, som skal rumme et vis antal af personer - eksempelvis et lokale til en workshop, et lokale til holdaktiviteter og et lokale til præsentationer. Det kan også være dine gæster skal deltage i nogle udendørs eller indendørs aktiviteter, og du derfor har brug for faciliteter, der passer til den valgte aktivitet. Eksempelvis en workshop, holdkonkurrencer, teambuilding aktiviteter eller lignende.

Transport til konferencestedet

Før du vælger det rette konferencested, kan du med fordel tage højde for transportmulighederne til stedet. Såfremt du vælger et sted ude fra byen, kan det være besværligt at komme dertil med de offentlige transportmuligheder, såfremt dine gæster rejser med disse. Dertil kan du overveje, om du i stedet vil arrangere en bus, som afhenter alle dine gæster og bringer dem til konferencestedet og hjem igen dagen efter. Foretrækker du, at stedet skal ligge nær centrum, kan du med fordel overveje et sted med gode og gratis parkeringsmuligheder.

Forplejning til konferencen

Har du brug for forplejning til din konference? Såfremt du vælger et konferencested som en kro, et hotel eller et konferencecenter kan disse steder også tilbyde dig forplejning til konferencen. Vælger du derimod at holde konferencen i et lejet lokale, kan du overveje, hvorvidt du vil bestille catering dertil fra en nærliggende restaurant eller cateringfirma. Derefter kan du overveje, hvad menuen skal bestå af. Det kan være, du foretrækker varierende anretninger i løbet af opholdet. Måske skal menuen til frokost bestå af lettere anretninger som tapas eller en receptionsmenu, som består af flere små anretninger efter eget ønske. Til spisning om aftenen kan menuen bestå af en 3-retters menu eller en større aftensbuffet. Om morgenen tilbyder de fleste konferencesteder en lækker brunchbuffet, hvor gæsterne selv kan vælge mellem det lækre udvalg af anretninger. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement