Konference Nordsjælland

Find og book din konference i Nordsjælland

Skal du afholde en konference for kollegaer, kunder eller noget helt tredje, så kan du få overblikket over dine muligheder i Nordsjælland her. I søgemulighederne nedenfor kan du se de steder, som passer til dine krav. Du kan også sende din konference i udbud ved at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan efterlevet dine ønsker til en konference i Nordsjælland.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din konference i Nordsjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv din konference i Nordsjælland

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af konferencestedet.

Vi finder det bedste konferencecenter i Nordsjælland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencecentre, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din konference i Nordsjælland

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de konferencecentre i Nordsjælland, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af konferencecenter i Nordsjælland

I hvilke omgivelser ønsker du din konference skal foregå? 

Inden valg af konference er det væsentligt at gøre sig overvejelser om, hvor man geografisk ønsker konferencen skal foregå. Er det en konference der varer over flere dage, ville det for nogle deltagere være en fordel, at konferencecentret er beliggende i naturskønne omgivelser, da der så er rige muligheder for få frisk luft. Er det en konference, der kun varer én dag, kan det for nogle være rart, at der ikke er lang afstand til offentlig transport.

Hvad er de konkrete behov til konferencefaciliteterne i Nordsjælland?

Det kan være en god idé at overveje, om du har nogle specifikke krav til konferencefaciliteterne. Er det en konference for 20 gæster, er det ikke nødvendigvis et konferencecenter man skal søge, men det kan også være et hotel eller restauration. Såfremt din konference er en større forsamling, kan du overveje, om du har brug for udstyr som f.eks. højtaler, mikrofon eller sceneområde.

Har du brug for forplejning til din konference?

Såfremt du vælger et konferencested som en kro, et hotel eller et konferencecenter kan disse steder også tilbyde dig forplejning til konferencen. Vælger du derimod at holde konferencen i et lejet lokale, kan du overveje, hvorvidt du vil bestille catering dertil fra en nærliggende restaurant eller cateringfirma. Her kan lette anretninger typisk være en fordel, da de er nemme at servere og ryde op efter igen.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer